KENGKAWAN

Wednesday, November 23, 2005

@#%$

Da*n!! Aku mmg tak patut jumpa dia.

For God sake, naper lah ko bodoh sangat aD!?

Ingatkan dia betul² nak berdamai.. as 'he' said pagi tadi, there will be no more fight. Katanya lagi, dia mengaku kesilapan dia dan dia juga dah boleh terima kenyataan yang kami kini sekadar kawan – tak lebih.

Tapi wuts d heck is 'hes' doing, juz now?!!! Selongkar beg aku, buka notebook and baca blog aku. Lepas tu tak pasal² lepaskan geram dekat aku. MaNn!! Dah dua kali dia buat mcm ni.

Hey, mana hak privacy aku?! C’mon lah, face d fact dat we’re thru!


***********

Its 10.30 pm. Trying so hard making myself comfortable in front of d tv - but it didnt seem to work pun. Capai hp, tried to call sumone dat I think I can count on... well, theres no answer - so sad *sighs*

A lil advise for myself : Relax aD, get use to it. Jgn terlalu bergantung pd org lain. Fix ur own probs. Be brave.. stop thinking & do something for ur life. Focus!!

4 comments:

::aku & bloGku:: said...

did u call me, last nite?

amizgig said...

yep, and did called few friends.. tp taper, aD kan kuat :)

::aku & bloGku:: said...

i didn't see any missed-call.. or u called from other numbers.

amizgig said...

is it? hmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...