KENGKAWAN

Thursday, December 15, 2005

Thanks

Received diz one via sms from a friend juz now:


"ad dah burukkan nama hata dlm c99 dan dlm blog dia. nama hata dlm c99 dah kena banned so hata x boleh nak jelaskan blk kat kwn2 semua. harap pertimbangkan apa yg ad katakan. ad skung dgn nasik. dia cuba mengaburi mata kwn2 dgn menyatakan nasik kawan baik dia"
Guess ramai lg yg dpt msg nih rite? Wuts d point hantar nih pd semua org?.. Hmm, malas nak defend diri sendiri. Ada mata, baca lah.. Ada telinga, dengar.. selebihnya, terpulang..

Satu part je yg rasanya aku perlu bersuara - tentang Nasik. Jgn lah buruk kan nama Nasik. Its a fact, kami berkawan. Salah ke?.. bukannya ada apa-apa yg exclusive. Dan kalau betul aku ada sumthing dgn dia or sesiapa pun, why bother? I got nobody.. dont chase 'em away from me, pls.

...wonder wut else lepas ni.. *sighs*

2 comments:

arD said...

pergh..dh kes teruk dh nih.. anyway, hope u n nasik b strong.. ignore jek.. 1 day da truth will b known..

jj78 said...

hi aD..jj rasa mungkin Dia tu sakit ati kot sbb aD dah sdikit appy. anyway kalu btl aD ada paper ngan naSik pun apa slhnya sbb msg2 solo... naper ada yg terasa kesakitan plak... yg penting aD kena tabah dan kuatkan semangat dan ingat siapa yg ada ngan aD bila aD memerlukan.... molot org mana buleh ditutup. mungkin takut pekung didada tu terbuka kot sbb tu yg dia suka menuding jari...anyway all the best ...jj doakn kebahgiaan aD tak kira sapa pun pasangan aD. k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...