KENGKAWAN

Thursday, December 08, 2005

Urm..

MaNn.. the GSC booking line wuz engaged all the time! I’m dying to watch Narnia tonite! oh please laa.. hope its still available.. *crossing fingers*

***************


Yesterday wuz awesome! Arrived kat Renaissance awal sejam. Sampai je sana terus hujan lebat.. *phew*.. nasib baik tak stuck dlm jam. Sementara nak tunggu banquet ppl arrange meeting room, aku lepak kat lobby dgn Zu. Order sum coffee with blueberry pastry. Lapar sey.. dari pagi tak sentuh apa-apa. Lepas habis makan & check email, baru turun ke LG. The meeting was held at Arcade 6 till 7.00 pm.

Sementara nak tunggu another meeting, aku dinner sengsorang kat Vogue café dlm hotel tu. Aku pilih utk duduk menghadap kaunter concierge. Ingatkan nak cuci mata tgk org keluar masuk sambil layan blues. Tp, silap la pulak.. tak sangka few of HBS members kenal aku. The most interesting part, siap ingat nama penuh aku lagik. They wanted to join the table. So, there you go.. wut a pleasant evening I had with all diz middle age mens talking 'bout nothing but business.. *urghh*..

Almost 10.00 pm baru settle semuanya. Ekceli lepas habis AGM, dpt call dari a friend of mine. Promise to meet her at KL Sentral around 8.00 pm. Tp, disebabkan hujan plus meeting yg habis lewat, terpaksa kansel (maaf ek?). Masa nak keluar hotel, got a call from dia. She wanted to see me – discuss bout sumthing. Told her I’m rushing to Shah Alam. Lagipun kat depan Saloma Bistro tu jammed giler. Since dia insisted.. dan dia ada kat area City Square, aku ok kan je. Yelah, dah dekat kan.

As usual, we didn’t talk much. Dia tak sihat, tp still nak hantar aku ke Shah Alam. Pegi supper jap then dia balik KL. Dat nite aku habiskan masa depan notebook sampai tgh malam.. tataw knp tak boleh tidur. Pukul 3.00 pagi dh terjaga.. rasanya, selang sejam aku terjaga kut.. *sighs*

Lambat pegi keje pagi nih. Saje melambatkan diri. Pukul 9.10 pagi, aku still kat Shah Alam lagi – doing wut I do best: make up.. *lol*.. Sampai opis kul 11 lebih… and now wut? I’m starving.. ok lah, nak kosentret on makan.. daa..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...