KENGKAWAN

Tuesday, February 28, 2006

cut n' paste

Macik tadak masa nak apdet entry utk hari nih. Cut & paste je lah ek?

Here's one : aku copy diz one from my previous blog ...hm, let see.. esok dah masuk bulan march.. meh kita tgk apa resolusi yg aku dah realisasikan:

Things dat I need to do afta d raya break (plus plan utk 2006):

  1. Cari rumah - Done
  2. Cari buyer utk semua barang² dalam rumah aku skrg ni - Done
  3. Lesen!! - Erk.. ada lagi 2 jam lessons..
  4. Tukar keje - Adeih.. mcm berat je hati nak tukar keje lain.
  5. Aktifkan diri join ORC (Outdoor Recreational Club) - Yep, dats wut i'm doin now
  6. Pegi vacation tetiap negeri yg berbeza - Done
  7. Cari buipren baru - Still tak jumpa lagi yg berkenan di hati ..*uhuk..uhuk*
Alhamdullilah.. at least, walaupun belum masuk pertengahan tahun, hampir semua yg di-planned dah ditunaikan.. few more to go.. semoga ketenangan ini berpanjangan..*amin*

11 comments:

Anonymous said...

buat ape nak carik lagi aD.
saya kan dah ade.. ;O)

amizgig said...

anonymous: *smiles*.. aisey, mmg awk ada.. cuma belum kenal.. even siapa nama pun aD tataw lagi..*giggles*

Anonymous said...

;O)

Anonymous said...

aD, heks...samer lar item no4 u dgn salah satu item i this year.. dah carry fwd since 2001 (sbb berat hati).. baru last week try attend intvw. see how.. errmm.. lesen tu, lesen aper eak.. hehe..
and.. yang no 7 tu.. ehh..takpelah.. itu x nak komen apa2.. just don't be sad about it.. enjoy you 'single' life while you can.. sronok per.. -d'Greatest

amizgig said...

d`Greatest:
really? tu lah.. aD pun berat hati juga nih.. err lesen? lesen keta lah.. dah setahun lebih tak grad lagi..*sedih*.. Mmg seronok hidup single.. cuma kenkadang tu, terasa sunyi maa.. dunno lah how to explain..

Anonymous said...

aD: paham.. been there (psl keje, psl lesen and being a loner) hanging tough..-d'Greatest

biskut said...

she's not a loner la d'greatest... she's just in a lonely state... loner ni kategori org mcm saya ni ha... 24/7 prefer to be alone... :)tidur, makan, jenjalan, tgk movie...bak kata semuanya saya suke sensorang... lg senang.

aD, ada masa sunyi yg kita rasa tu adalah ruang dan peluang untuk kita kenali lebih dalam hati sendiri... is it worthwhile or maybe... who knows... so far hidup kita ni sebenarnya byk yg 'hampeh' aje yg dah kita bazirkan, so, do appreciate that loneliness dgn cara yg paling baik... :)

amizgig said...

biskut: dunt u think dats wut i'm doin now..*grin*

biskut said...

aD: did i say that u don't do enough or maybe don't do at all? *tangan atas dahi* :) is it something in that word of APPRECIATE... aisehhh... *lagi sekali tangan atas dahi*

amizgig said...

biskut:
/me, tolong letak tangan dekat dahi biskut.. hmm, panasnya.. *giggles*

biskut said...

aD: eiii panas ke? panas ke? aisehhh kena mc ni... tolong ganti buat kerja saya boleh? boleh laaaa... pleaseeeeee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...