KENGKAWAN

Friday, February 10, 2006

if these walls could talk

dunno why dari mlm td aku rasa mcm sumthing missing. suddently aku rasa mcm rindukan seseorg, which aku tak tau siapa..*weird*.. hari nih genap 2 minggu aku cuba asingkan diri dari realiti. try create dunia aku sendiri (it works anyway). tp, tak kira betapa bz-nya aku dgn keje.. outdoor xtvts.. swimming & driving class.. hang out with members.. still, rasa 'kosong' tu tetap ada. hmm, camner nak tulis ek?.. ntah lah.. juz rasa kosong je lah.. tenang tp kosong.. (eiy, apa daa aku ngarut nih - abaikan lah)

semlm, aku blah awal dari opis - pegi mid valley - tgk movie sengsorang (coz ramai member tak available pukul 4.30 ptg - yelah, belum abis opis hour lagi).. cadang lepas abis citer tu, nak continue citer lain plak (marathon la kunonnya) sekali tader citer yg best plak - semua cam ampeh je. sudahnya aku jenjalan cuci mata. try gak cari dress utk Cherating nnt.. lama aku spent masa kat satu butik nih.. sekali takder saiz la pulak. last-last, aku lepak dgn butik manager kat situ - beborak ttg design & material yg dia guna - bagi suggestion suruh dia buat design utk saix extra-small / extra-large - dia siap amik ukuran badan aku lagik - buat contoh katanya.


lama sey aku habiskan masa kat mid valley - asal lapar, aku pegi makan.. asal pegi makan, aku lapar.. *lol*... (kira dah boring tahap dewa la tu).

penat jenjalan, aku lepak bawah pokok epal - peratikan gelagat org (eh seriyes mah, ada pokok epal kat mid valley - sempena valentine)..hepi tengok org ber-couple sana sini.. esp PLU. hmm, jeles? NO lah.. cuma pelik dgn perasaan aku sendiri. kenkadang tu aku lupa mcm mana rasanya bercinta (kelakar kan bunyinya - tp itulah realitinya).. bila sampai satu tahap, aku boleh terlupa semuanya (eh, aku mengarut lagi.. tuka topik la dey).

ok..ok.. mlm tadi, dah dua mlm berturut aku tido umah sendiri. mulanya tu, aku mmg cadang nak tido kat Desa Petaling cam biasa.. Aida siap tipun, inform dia masak sambal petai peberet aku..*peh*.. tapi, masa tengah mandi (fyi, aku slalu bwk hp dlm bilik air kalau mandi lelama), d`Godongs tipun - ajak lepak kt Majeed.. terpaksa lah lupakan hajat nk makan sambal petai.. *uhuk..uhuk*

dekat pukul 3 pagi baru balik rumah..(huii..melampau btul aku nih). ada satu part kelakar masa tengah lelepak mlm tadi. camnih cerita dia.. *hehe*.. aku teringin nk mkn fries mlm td. so, aku suruh ane' tu goreng fries utk 5 org punya makan. ane' tu cakap, fries dah habis.. d`Godongs nih plak dgn muka extreme ganaz depa, pegi paksa jugak ane' tu cari fries (tak lah paksa.. derang gegurau je).. lepas ane' tu blah, kitaorg sambung borak cam biasa - tak expect pun ane' tu pegi cari fries bebtul.. 20 minit pastu, si ane' nih datang balik dgn sepinggan fries (yg agak pelik bentuknya).. rerupanya, dia pegi potong ubi kentang yg fresh tu, pehtu goreng mcm fries..*astaga*.. d`Godongs punya tergelak, sampai berguling-guling kat tepi meja tu - mmg kelakar!

eh dah tengahari la beb, ok lah.. aku nak pegi KL - adik aku suruh amik document kat jln raja laut - maybe tak balik opis kut coz mlm nih nak terus gerak balik kampung (will be back in KL on Monday) .. hepi weekend ppl!


me with Pinky on my pink bed in my pink room - eww sOo girly la aD nih (mari terbalik kepala) *haha*

4 comments:

mel said...

saya suka baca blog ad tentang mendaki gunung ni,kerana ianya minat saya jugak.Tapi malangya saya berada jauh dari tempat ad,klau tak bole join kan....

amizgig said...

mel: jauh sgt ke?..taper, insyaAllah, kalau ada peluang nnt, join je..nway, thanks for ur time in here =)

Anonymous said...

cik aD, saper yang aD rindukan nih? dari hari tuh saya tanye.. tak jawab2 jugak. *nak nyibuk jugak..*

amizgig said...

adalah.. resia.. *giggles*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...