KENGKAWAN

Wednesday, February 08, 2006

realiti

sedih.. itu yg aku rasa skrg nih. NO, bukan sedih sbb 'cinta' or things yg seangkatan dgnnya. There's no such thing called 'cinta' dlm diari hidup aku lagi.. (and pls jgn kaitkan aku dgn entry dlm blog dia - its not bout me and wuz neva meant for me pun - so pls).. aku sedih bila fikir ttg diz friend of mine..

ntah lah.. tak tahu mcm mana nk describe / tulis apa yg ada dlm kepala nih.

friend, i'm not hepi..

friend.. yes, i wrote bout few things - things yg buat aku hepi (or at least, things yg boleh buat aku lupa sekejap mender yg memeningkan kepala nih).. - still, do u think i'm hepi? - u think i dont care?

i cried yesterday (yeah, been doin dat a lot lately).. diz time not bcoz of love or lover.. its becoz of u, my friend..

p/s: seriously, i dunno wut to say.. but faiez, im sory.

6 comments:

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

ad, hmmmm u a loyalist 2 ur buddy ekk??

amizgig said...

everything shashay: tu kena tanya siapa yg jd kwn aD.. but sumhow, aD rasa, aD dh kecewakan yg ni.. diz entry for her

Anonymous said...

:o) dah ok kan skang... aD,bila kita smakin ramai kwn, our mind somehow b'come wiser..coz' kwn yg kita kenal ni bemacam2 jenis.. like her, just being honest, respect each other, speak through ur heart, and when saying something, MEAN IT. tu jek.. jgn bercakap things yang kita tak betul2 maksudkan.. CHEER up! - d'Greatest.

amizgig said...

d`Greatest:
jgn bercakap things yang kita tak betul2 maksudkan.. << um, tak brp faham dgn diz part.. need sum explanation pls..

d'Greatest said...

aD, sometime people tend to say things yang saje di buat2. bukan dari hati. hanya setakat nak jaga hati org tu.. senang ckp, cakap lain, buat lain mcm tu arr.. phm tak..

amizgig said...

yatt:
yep.. fhm bos!..*gegelak*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...