KENGKAWAN

Friday, February 24, 2006

rushing

‘bout work.. nuthing much.. ads utk our major project belum release lagi - means still boleh relax. Juz ada few event je nak organize dlm masa terdekat. Hujung bulan nih pulak, ada corpt dinner dgn HBS ppl dari Hong Kong (hurm, terpaksa batalkan niat nak tengok konsert Fort Minor).. *uhuk.. uhuk*

‘bout life.. hm, pun tak ada beza.. camtu je lah - lone ranger. Cuma lately nih aku dah tak tido umah Aida & Eja. Dah dekat seminggu aku lepak umah sengsorang. Last aku jumpa derang, masa derang tido kat umah aku aritu.

*************

Tentang dat guy yg slalu hantar bunga kat aku tu, dah settled. Sama ada dia boleh terima atau tak pendirian aku, terpulang. Kalau dia nak terasa hati & jauh kan diri pun terpulang. Bagi aku, memasing dah cukup dewasa.. berfikir lah secara matang. Jangan disebabkan cinta, kita buang nilai persahabatan yg ada.

*************

Esok, pepagi buta aku bertolak ke gunung Nuang. Tak ramai yg join coz xpdc kali nih juz utk the Godongs group. Kata Syam, trek kat gunung Nuang memang mencabar - tak sesuai utk beginner. Ekceli, kami ada training kat sana. Aku sendiri, diarah pikul air 4.5 liter sampai ke puncak Nuang (tu tak termasuk khemah & bekalan makanan lagi). Bunyik macam mendera kan? Tp, tak lah.. nih juz persediaan utk panjat gunung Berembun minggu depan (coz kami kena jaga group dari Politeknik yg nak join kami next week). So, kena biasakan diri bawak barang berat-berat. In case kalau ada student yang tak larat pikul beg, kami boleh tolong bawakan... (semoga aku selamat pergi & balik)..*amin*

*************

To those yg bagi email / offline msg kat YM, maaf bebyk sebab tak sempat nk reply. Makcik banyak keje lately.

Buat cik Orked, aD suggest awak join xpdc ke gunung Berembun Perak minggu depan coz trip ke gunung Nuang nih, juz utk training. Bayaran, kalau tak silap RM 50. Tarikh, 3-5 March 2006. Kalau confirm, inform awal-awal ek.

Buat cik/incik Cool, thanks for ur email. Hows life in UK? Next time, kalau balik Me’sia tu, inform me earlier.. I’ll bring u to ‘those’ places. Nak list kan senarai tempat tu dalam email, aD rasa mcm tak secure (coz I don’t know who u really are - even ur name pun aD tak tahu - hope u’ll understand).

**************

Masa tengah lepak dgn Godongs kat Majid mlm tadi, I received few UNWANTED sms last nite. To sender (I know u’ll read diz), jangan cabar tahap kesabaran aku. Leave me alone la wei. It has been almost 6 months already (dah hampir setengah tahun ok). Stop bugging me! Get a life - Get real!!

huh.. emo.. emo..

11 comments:

Anonymous said...

aD, skung ni stay kat mana? -ayie-

Anonymous said...

aD, adventurous gak u nih.. good. tapi.. tak main sports ker?-d'Greatest

amizgig said...

ayie: area old klang road. why? siapa ek?

d'Greatest: sports? u mean futsal? tennis?.. jarang.. sekali skala join juga =)

Anonymous said...

le ayie..ayie poyo. sajer tanyer sbb rumah ayie selalu tadak air

Anonymous said...

I know it's hard to keep an open heart.. When even friends seem out to harm you..

But if you could heal a broken heart.. Wouldn't time be out to charm you... -d'Greatest.

::depart JHB-KUL @ 2100hrs t'nite::

amizgig said...

ayie: err.. nak tumpang mandi ke? *lol*..

d'Greatest: hey, i love Gn'R.. have a safe journey to KL, pal.

donny osman said...

aD, DyLeLa coming in on 3rd March, so tak jadi on 10th macam tu. Cheers.

amizgig said...

donny: dats ok bro.. byk masa lagi.. nway, both of u take care ;)

biskut said...

hmm... d'greatest, r u the person i thought u would be? Maybe not. Hey aD, what happen to ur blog? Everythhing jumble up ni? Nak baca pun susah. Is it my mac yg create this prob or what. B4 this pun i read thru mac juga... have fun at NUANG...

Pada yg bagi sms unwanted pada u to, just ignore whoever that person is. If dia tgk reaction u, ada respond mcm ni... i think he/she really satisfied. So just act NUMB... like nothing happen and that sms wouldn't effect u in anyway...eventually it will stop. Don't let urself tired, let them tired...

NicoleW said...

Hi, a nice blog you have here. You will surely get an bookmark :) Fleshlight

amizgig said...

biskut: dats wut i'm doing.. perhaps i shud change my number =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...