KENGKAWAN

Tuesday, February 28, 2006

tHankfulL

a friend of mine e-mailed me diz song.. *touched*.. thanks.. *hugs*..

If you're lonely
And need a friend
And troubles seem like
They never end
Just remember to keep the faith
And love will be there to light the way

Anytime you need a friend
I will be here
You'll never be alone again
So don't you fear
Even if you're miles away
I'm by your side
So don't you ever be lonely
Love will make it alright

When the shadows are closing in
And your spirit diminishing
Just remember you're not alone
And love will be there
To guide you home

If you just believe in me
I will love you endlessly
Take my hand
Take me into your heart
I'll be there forever baby
I won't let go
I'll never let go

Anytime you need a friend
I will be here
You'll never be alone again
So don't you fear
Even if you're miles away
I'm by your side
So don't you ever be lonely
It's alright.. It's alright

5 comments:

Anonymous said...

not to be sm'one who "knows-it-all" kinda person..but. guess i just know..who.. friends, song by RATU called "TEMAN TAPI MESRA" sesuai utk both of you.. :) PEACE! -d'Greatest..

amizgig said...

d`Greatest: *gegelak*.. dont think so.. 3 rangkap yg first, maybe (tp mcm tak jugak).. last 3 rangkap lagi tu, definitely takk..*smiles*

biskut said...

Arwah ibu saya selalu berpesan, jika kita inginkan seorg sahabat, kita perlu jadi sahabat pada seseorg terlebih dulu...

Dan arwah ibu saya selalu cakap, dalam hidup ni ada 3 jenis kawan:

Kawan: org yg kita jumpa setiap hari, bertegur sapa pun ala kadar aje...

Teman: org yg kita boleh ajak berbual, makan semeja, bergurau senda dan mungkin byk tahu pasal kita

Sahabat: org yg kita jarang nak ambil kesah, nak call or tanya khabar pun payah, jarang dpt jumpa inikan nak bertegur sapa. Tapi apabila kita susah, dialah org pertama yg duduk disebelah kita, memujuk dan memberi bahu tempat kita menangis... dia bukan org paling pntg dlm hidup seharian kita, tp dia wujud waktu kesusahan kita...

Arwah ibu saya sering ingatkan, pilihlah SAHABAT berbanding kawan atau teman... So, saya sampaikan pesanan arwah ibu saya pada you, mungkin jika you jumpa org seperti itu... embrace him/her in your life... :)

Anonymous said...

holla again cik aD..

u r pretty wrapped up wit ur outdoor xtvt haa..very cool..this song quite similar wit mj`s song..u r not alone..btw it is a nice song..very comforting aite?do u know..(i bet u dun..hehe ;p)we share d same kampung..hehe..tp x balek for quite sumtime since grandma passed away..but still..got possibility we bump into each other kat pekan tu kan??hehe..k lar cik aD..saje singgah..if i carry on..i will only be crapping jek..take care ya~

cRan[psy^B]

*btw..i was not at d pd gathering..laen org kot =)

amizgig said...

biskut:
noted with thanks =)

cRan[psy^B]:
sekampung? whoa.. dats great. next time we shud go lelepaks at TB or PB..*wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...