KENGKAWAN

Friday, March 17, 2006

aiyoh, weekend?

Wahh, kejap je dah Jumaat kan. So, aD.. have u make any decision yet? (merasalah bersoal jawab sendiri).. Frankly, makcik tak buat keputusan lagi - sama ada nak naik gunung lagi or balik kampung. Tapi, kalau aku tak balik kampung minggu nih, alamatnya sampai bulan depan lah aku takde masa nak balk mlk. Start dari PMP Challenge minggu depan, sampai lah hujung April nnt aku fully occupied dgn outdoor xtvts.

Um.. received diz ‘questionnaires’ from a stranger. Nak tergelak pun ada. Nway, since aku takde masa nak blogging pepanjang, aku paste je lah soal-jawab aku dgn dia nih.

Awak suker makan aper?
…hm let see.. cekelat
Awak suker minum aper?
…livita.. tak pun, 3 shot juice (nenas + orange + laici)
Awak suker makan kat tempat high kelas?
…tak jugak, saya jenis selamber rOck.. jangankan mamak, gerai tepi jalan pun pun saya layan gak.. janji bersih.
Awak suker kaler aper?
…err.. ntah lah, takder yg specific.. semua kaler pun ok je
Awak suker dressed up?
…kalau pegi keje, yes (its a MUST).. tapi kalau duduk umah or jenjalan, saya sempoi je.
Pepagi awak suker buat aper?
…jogging.. tapi dah seminggu skip - lutut sakit.
Tengahari awak suker buat aper?
…hrm, apa ek?.. lunch dgn memember kut..
Malam awak suker buat apa?
…membuta..*gegelak*..
Awak suker lepak dekat mana?
…ntah.. Majeed kut (tahu ke Majeed kat ner?)
Favourite movie awak?
…La Bamba..
Awak suker bunga apa?
…tulip..
Awak suker lagu yg mcm mana?
…semua saya layan.. tapi depends pada mood jugak
Awak suker beli teddy bear?
…tak penah.. yg ada kat umah tu pun, hadiah dari kengkawan or my ex-(s) yg belikan
Awak suker clubbing?
…boleh lah.. jarang pegi mah

Ayat yang selalu awak sebut?
…"ok je"… "alermak"… "buat hal lah"… "nge-teh"… "blasah"…
Awak merokok? Drugs?
…ada jugak try.. tp ntah.. tak boleh masuk.. Drugs? - never!
Awak tak berminat nak berpartner lagi?
…ada ke tanya soklan camnih?.. kalau dah jodoh, saya terima je lah.. menderlah.
Awak memilih org?
…pilih? Rasanya, semua org pun memilih kan?.. pilih yg baik, sopan santun, etc..
Partner yg macam mana awak suker?
…*isk*.. nak tau sangat ke? Ok.. Ok.. lah.. my future partner musti lah lebih tinggi dari saya.. lebih tua or sebaya.. simple.. *hurm*.. dah la, malas nak jawab soklan nih.. SKIP.
Awak percaya pada long distance relationship?
…to sum cases, percaya gak.. tapi, nO, it doesn’t work on me ok.. nO way.
Awak prefer duduk dgn parner atau berasingan?
…serumah lah.. if not, babai..
Awak garang tak?
…depends jugak.. tapi bertempat lah beb
Awak banyak cakap?
…kalau kena dgn orang / topic, saya boleh bercakap 60 minit tanpa henti..*keh keh keh*
Awak suka saya?
…hoh? Sory lah tak kenal mah.. saper nih?

Eh dah tengahari.. jom soru. Btw, hepi weekend gals.



p/s: its 17th - and i'm stronger.


26 comments:

bluefroggie said...

eh awak ni tak kenal kiter plak... ;p

BdkLeoVirgo said...

..err.. aD u garang ke?.. hehehe.. agak nyek org2 sensitip garang kan.. entah ler aD dlm sensitip2 i ni kan, masa i buat appraisal ngan anak2 buah i semua kata i ni strict n garang hehehe.. u should ask ur anak buah once in awhile.. to get their feedback.. satu benda yg tak berubah statement yg keluar pasal i (walaupun ngan team baru pun..hehehe) "..kalau nak tanya or tegur En X kena tengok masa.. kengkadang tu ok, kengkadang tu jadik takut sebab muka En X cam muka stress.." hehehe..nak buat cam ne mmg muka yg tak senyum.. hehehe

blue said...

hi AD..
i nak kenal dgn u..
i nak kawan dgn u
kalau boleh..i nak rapat dgn u..
kalau boleh...kalau tak boleh..boleh bolehkan lah..
m serious..
gimme ur ym pls..

cikbiskut said...

aD:
cik blue nak kenal tu... kalau i tak dpt u, tgk u hepi dgn org lain pun i tumpang hepi le juga...

*jom minum kopi dulu*

blue said...

memang betul cikbiskut,
i nak kenal sgt2 dgn AD ni..
kalau dia sudi..
i hope dia sudi..

blue said...

Sometimes we do not feel
like we want to feel
Sometimes we do not achieve
what we want to achieve
Sometimes things that happen
do not make sense
Sometimes life leads us in directions
that are
beyond our control
It is at these times, most of all
that we need someone
who will quietly understand us
and be there to support us
I want you to know
that I am here for you
in every way
and remember that though
things may be difficult now
tomorrow is a new day

-blue-

Anonymous said...

WAH blue..ko ke blue yg dekat forum tuh? he he he..si dian

blue said...

hi dian..taken ur lunch? :)

amizgig said...

froggie:
yolah tu.. den blasah kang..*psst*.. den nak blajor cecara balut hamper.. guano ek?

bdkleovirgo:
btul la cik Am.. aD sokong ur staff tu.. mmg muka cik Am serious. tp, tak boleh ckp gak, tggu aD tgk 'live' dulu baru boleh judge lelebih.. fyi, aD belum ada anak buah lagi..*huuu*.. anak kucen byk la..*gegelak*

blue:
nak kenal buleh..
nak kawan pun buleh..
nak rapat laaagilah buleh..*matilah gossip*.. tp seblm tu, kenalkan lah diri tu dulu =)
ym? aD jarang online..

biskut:
sengsorang pun hepi jugak apa.. kan aD hepi nih.. hepi sokmo.. (kopi? alaa.. nak teh)

dian:
forum acik Kapal ke?

d'Greatest said...

ad..soalan #20 tu betul eah... :o)

amizgig said...

yatt:
well.. depends on whos askin'.. n' whos brave enuf to ask.. *smiles + grin*

d'Greatest said...

*GuLP*..

bluefroggie said...

balut hamper katernyer.... ;) bule cik ad buleh.... :p pjj ke masok kelas ni??

amizgig said...

froggie:
*gegelak*.. PJJ pun PJJ lahh..

cikbiskut said...

aD:
tak hepi pun buat2 je la hepi...bukan org tau pun. Hari ni pun org tgk saya hepi 3-4 mcm tapi tu la, sape tau hati ni...

*eh u minum la teh i minum kopi. nak main tukar2 pun boleh apa*

Anonymous said...

saya bagi awak coklat.. awak tinggalkan.. tak amik.. kata suka coklat.. hMMmm..

amizgig said...

biskut:
*smiles*

anonymous:
*blur*.. bila? aper nih?

Anonymous said...

;O) abaikan.

amizgig said...

anonymous:
eh.. wait.. is dat u? kinder bueno? my.. it is u.. maaf.. bukan aD tak nak.. really love dat choc.. tp tertinggal kat ur hse.. eleh, awak lagi mEan.. dah bagi, pegi makan plak..*laughs out loud*

Anonymous said...

nak buat camne cik aD. orang dah tak sudi.. tinggal2 kan.. kita makan lah.. :`O(

hehe ;Op

amizgig said...

anonymous:
eiy.. buruk siku :p~

yatt said...

today mcm blurr lah..

amizgig said...

yatt?

::aku & bloGku:: said...

aD, nih aD jawab soalan2 dari siape nih? pergHHhh.. banyak tuh soalan.. ;)

soalan macam nak masuk meminang jer. heheh jangan mare aD.. nanti kena jual.

amizgig said...

faiez =)

eleh.. jual pun tak laku der..*wink*

Anonymous said...

haha..nice questions, nice kinder bueno, nice coffee, nice everything..as nice as you, miss aD!! ~ray~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...