KENGKAWAN

Wednesday, March 29, 2006

hoLiday

penat.. letih.. mengantuk..

Baru balik dari mlk pagi nih - terus masuk opis. mood tak berapa ok. tido tak cukup.. makan? err.. cukup. Semlm, lepas settle probs kat AG, aku singgah kampung jap (yelah, dah dekat kan). lelepak dgn all the siblings, gegolek dgn Nina, beborak dgn bapak sampai lewat mlm - cadang tu nak gerak KL taim malam, tapi bapak suruh balik esok (pagi nih lah). Aku 'ok' kan je.

Hmm, esok pepagi buta, aku depart ke Sabah - spend seminggu cuti kat sana (really need dat). Tp, tak rilek sepenuhnya la coz utk 2 hari pertama tu, aku habiskan masa utk xpdc mendaki Kinabalu..*yey*.. Lepas turun gunung, baru pegi snorkling, jelajah dari pulau ke pulau, food hunting, sight-seeing, etc., etc.

So, till I write again next week -- will be missing u so much mr. blog.. *kiss*

...and gals, take care.

9 comments:

Anonymous said...

i will miss u...

cikbiskut said...

aD:
HAVE FUN, DEAR! :o)

Anonymous said...

take care cik aD
have fun.
jangan lupe pegi pulau2 kat KK tuh. cantik. pulau manukan ke..

Anonymous said...

take care cik senget,jaga diri & selamat pergi selamat balik...(lama tak jumpa cik senget, makin kurus je rasanya, yerla awak kan asyik naik gunung turun gunung..)

amizgig said...

anonymous (1):
erk.. saper nih???

biskut:
macih.. *smiles big*

anonymous (2):
macih.. insyaAllah, aD pegi mana yg sempat.. =)

cik Sue:
thanks.. eh aritu mintak tajuk lagu tu kan? rasanya 'dia' dah bagi.. ;)

...okeylah.. im goin off now... *hugs*

cikbiskut said...

aD:
Miss reading and belek2 ur blog... miss tgk2 all ur pics... miss sengih2 sorang2 tgk semua jawapan awak... miss bagi komen merapu-rapu dan menyemakkan blog awak mcm selalu *ni dah takde modal nak tenyeh la ni*

i guess... maybe I JUST MISS U :o)

~ slurp slupppp ni kita minum teh... nak? ~

amizgig said...

biskut:
miss me?.. dats so sweet.. *thanks*.. minum teh? ok je.. jom?

cikbiskut said...

ad:
yup mis u... everyday tak pernah miss belek2 ur blog... dah bace pun i belek2 lagi especially tiap pagi bila sampai ofc... serupa mcm minum kopi *sengih2*

haaa bila nak mengeteh or mengopi? jgn weekend ni dah, i dateline ni...sabtu ahad pun pulun kerja. u ni ckp je nak ngeteh dgn i ad sampai sudah takde jugak *lagak merajuk ayam*

~semalam i dah godek photo2 tu... burrrrr seperti masih terasa kesejukannya... kat laban rata u duduk kem mana? i kem yg last skali tu adeiiiii sejuk gila situ, tak boleh tido....habis segala simpanan lemak yg tak seberapa pun diguna semahunya. tu pun terpaksa jugak tumpang lemak kawan2 panaskan badan hahahaha~

amizgig said...

biskut:
ngeteh.. aD okeh je.. bebila pun boleh..

arituh stay kat Laban Rata resthouse.. satu-satunya port yg ada heater dlm bilik.. *hehe*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...