KENGKAWAN

Friday, March 03, 2006

weekend? yahuu..

lets make diz quick..

received few e-mails pagi nih (thanks to senders).. semuanya buat aku tersenyum.. tersengih.. & tergelak sengsorang depan pc nih. dunno la how can i ever thank to u gals for making my days ..*hugs*..

as alwiz, i'd love to share one of my e-mail with u gals out there.. (to sender, hope u dunt mind - juz want u to know how much i respect and appreciate ur feelings and courage to wrote sumthing like diz - salam perkenalan)..

hy there ad..

thanks 4 ur hit back..hmm maybe its sound stupid n crazy. but i got a confession to make here...dan ntah dah berapa org ckp kat u benda yg sama mcm ni. and here it goes...i tak berniat ape pon.just nak lepaskan apa yg dah lame i pendam spjg i kenal u through ur blog..

hmm im seriously n dangerously in love with u ad...sejak bila? i x tau. it came naturally. tp mlm td 4 d first time i e_mailing u, i x leh tido dan termimpi pulak dgn u...pertama kalinya mimpikan ad.we never met. n dat dreams drag me to tell u all this.i don want to lose u in any way..sori to make u read dis..ntah la...don think much on it..it just a dream n a feeling anyway..

tp seriously i want to be friend with u n try to get to know u better. boleh kan ad? ................


xxxxx

...me, replied already..*smiles + grin*

*************

okeh, stop gossiping.. lets get back to reality.. malam nih aku depart ke Perak. dunno lah pukul berapa bertolak.. rasanya tengah malam kut. esok pepagi kena ada kat Brinchang.. xpdc kali nih, mendaki gunung Berembun.

a lil info abt gunung Berembun: well, gunung nih pun tak tersenarai dalam G7 (gunung yg tinggi lebih 7000 ft). tinggi gunung nih juz 6817 ft @ 2075m. tahap kesukaran mendaki pun tak lah seteruk mana - sesuai utk beginner. gunung nih terletak dekat dgn Cameron Highlands - merasalah aku makan ais-krim strawbery lagi..*yummy*.. (eh nih dah lari dari mukaddimah).. *gegelak*..

oh btw, ada org tu ajak aku mendaki Ledang on 17 March..*wink*.. sure, why not kan.. since aku pun takde apa-apa plan for dat weekend. lemme me know details ya.. sama ada nak lalu ikut trek Asahan or Sagil.. and dunt forget, Ledang antara gunung yg termahal utk di-daki.. have to bayar guide.. insurans.. deposit sampah.. sewa camsite.. and ntahaperhaper bayaran lagik.. lemme know if u need help to check on dat part.

so, till i write again next monday.. dedoakan lah aku selamat pegi & balik ek.. hepi weekend gals!

10 comments:

biskutz said...

aD:sape that gurl...come let me check first :D... i baru je nak jadi agas temankan you dah ade org jadi ulat bulu ek... *lengan atas dahi...tergolek atas katil yg tak seempuk mana ni*

dalam hati: "aD, biarlah aku menjadi hanya sang agas melilau-lilau di lehermu, akan ku tepis tamparan tanganmu, akan ku elak semburan 'ridsect' mu itu. Biar susah, biar payah... aku sabar menunggu asal dapat seiring denganmu ke mana pun jua. Ke gunung Nuang, Berembun, Korbu, Ledang mahupun Kinabalu... akan ku terbang bersamamu! Biarkan aku menjadi si agas itu bermain di lehermu, biarpun aku tak mampu menjadi ulat bulu... sekurangnya aku punya kepak mampu terbang bersamamu ke mana jua."

:) adeiii... best tak aD? you kalau tak gelak tak tau la... kalau tak teruja dgn si agas kerdil ni... agas ni akan pergi jauh2 la jawabnya ihiks... hahahaha

Hv fun di berembun dear :)

Anonymous said...

pergh.secrte admirer. mcm zaman skolah pulak kan. tahniah ad. tambah satu lagi!and goodluck pendakian anda..eheks..lmbt lak wish,sti ko dh terkinja2 daki buket tu..woKei
-sidian

Anonymous said...

macam tau jer dari sape.
hmm.. anyway..

manis79 said...

dangerously in love tu yang mahal...kekeke...sape ek ;).aD kalau dapat ceklat lagik huluq2 la kat manis skit hehe (untung org byk peminat ni..)

bluefroggie said...

beyonce katernyer...

Anonymous said...

ehem2.... saper cik biskut nih aD??? lain mcm je!!!! :D -9-

cikbiskut said...

kenapa tiba-tiba terasa sunyi di sini ye... atau saya saja yg rasa begitu? *sigh*....;o|

BdkLeoVirgo said...

what!!!!
u start blogging again and i only realize now!!
gosh where have i been!!
aD u tak baik tau.. u kata u tak mo blog tapi ni dah start balik n tak bagi tau pun uwaaaaaaaaa...
n u datang cherating x bagi tau i pun.. bukan u tak tau cherating tu 10 mins jek from my house.. sampai nya hati muuuuuuuu............
uuwaaaaaaaaaaa..................

amizgig said...

biskut:
*gegelak*.. agas? oh no.. berparut lah kulit makcik lagi. jadi mender lain.. cekelat ke.. kek batik ke.. beskal ke.. /me, bawak repellent bebanyak.. *hu hu hu*.. erm, sunyi ke kat sini? =)

dian:
macih.. cheq da slamat sampai da pun

anonymous:
aik kenal ke? no, shes not a blogger.. kan awak?

manis:
*hehehe*.. sure, sure, boleh kita bergossip sesama sambil makan cekelat pree kan?..

froggie:
shake ur booty..*shake..shake*..

bdkleovirgo:
erk..i didnt ke?..*aiyak*.. so sory cik Am, aD terlupa.. yep, i've deceided to continue writing. as u said.. the blog is our sanctuary..where we write / curse wuteva we feel like to.. and cry as we want

cherating?.. *gegelak*.. i know. thot of calling u taim tu.. but come to think again, its valentine. u'll surely want to hv a private moment with cik Az kan..*hehe*.. besides, i wuz waiting (and hoping) for 'sumone' who neva turned up on dat day..*sighs*

cikbiskut said...

aD:...*pandang skrin rasa kosong*... saya beredar dulu. jaga diri dan hati baik2... saya rasa ada baiknya saya cuma jadi pemerhati mcm dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...