KENGKAWAN

Monday, April 24, 2006

my life..my world

Nuang's trip

again.. ntah berapa kali aku aku nak tawan puncak nuang nih agaknya.. *sighs*.. hmm, apa pun, aku tenang di sini.. ada damai yg dicari.. (view nuang dari kacamata aku - even aku tak pakai kacamata)










Dinner at Eastin

hm.. berbezanya dunia aku kat sini. cara berpakaian.. pergaulan.. percakapan.. *sighs*.. anyway, the event wuz succesfully held last friday. ada few unexpected insiden jadi mlm tu. first, TS tiba-tiba muncul ptg tu (a bonus to me!).. second, ada sorang journalist dari Bernama dtg nak buat coverage (even tak dijemput). its a private dinner and no reporter allowed. tak ramai ladies.. so, aku kena mengejoinkan diri semeja dgn all mens - sib baik jadi organizer, tader lah melekat kat meja sepjg masa.. (pic no 3, tu la seat aku).





9 comments:

Anonymous said...

ad apa mende kat tgn ad tu sesiput yea?anyway cam besh je gunung nuang tu tetiba tingin nk join skali ikut ad ke nuang :D.... -9-

cikbiskut said...

aD:
Manusia mencari damai dgn pelbagai cara...
Adakala hingga terlupa damai tu sebenarnya ada dalam hati... ada dalam diri... tak pernah lari. Harus dibezakan antara damai sementara dgn damai hakiki... Carilah damai hakiki, ia ada dlm diri...

ANW... Tu naik akar tu, berayun2 tu siap nyanyi "aku nak kawin dgn anak raja senget" ke? *Gelak2 tak hengat dunia*
Ada tak anak raja yg senget ek? U rasa ade tak?

Anonymous said...

u look so comey duduk atas pokok yg cam buaian tuh..

amizgig said...

nai:
ekceli mender tu mcm ulat gonggok.. sentuh je, dia bergulung.. tp yg nih ada cengkerang.. comei sgt! jom la kita meriahkan puncak nuang sesama next taim =)

biskut:
*smiles*.. ada, apa tader plak anak raja senget.. cuma ta bleh mention nama kat sini.. kang kena buang negara, aD gak yg susah.. tak pepasal kena pegi uganda plak nnt..*giggles*

anonymous:
thanks..*wink*

silent reader said...

It was previously a question of finding out whether or not life had to have a meaning to be lived. It now becomes clear, on the contrary, that it will be lived all the better if it has no meaning.


-albert camus

CAPRICIOUSLADY said...

wOW...bESTnYER..u'VE sUCH aN eXCITING lIFE..noT dULL..eNJOY IT wHILE U cAN...sORRY BUT I LOVE TO READ UR BLOG..I DON'T KNOW WHY..SEEMS LIKE I CAN SEE OTHER PERSON LIFE THAT IS EXCITING AND THATS MAKES ME HAPPY.. OK AD..TQ 4 UR WONDERFUL BLOG..

CAPRICIOUSLADY said...

LOve to rEAD UR bLOG..iT MAKES mE hAPPY wHEN i REading It..IT's Weird But I Really Enjoyed Browsing and ReaDing Ur Blog Ad..U've such A Wonderful and Exciting Life...Enjoy It ok..take care..

d'Greatest said...

Ad.. tak nampak mcm muka org kurang mkn pun?.. :o) hee..kene catu pun, ikan tu mcm meriah jek saya tengok.. *smile*.. tak nampak gambar sate pun... :o(

N'way.. just be true to ur heart.. awk akan nmpak kedamaian dn ketenangan..tak kira kat mana..

amizgig said...

silent reader:
*smiles*.. kenkadang btul gak.. juz go with d flow kan..

capriciouslady:
hi there.. rasanya sy yg patut berterima kasih for ur time reading d blog.. terbalik pulak.. anyway thanks.. i'm flaterred.

d`greatest:
kena catu masa kat puncak je sbb memasing tak bwk bekal.. kunun blagak boleh tahan lapar..*giggles*.. ur satay? aD received dlm mimpi je.. jadi lah drpd takder.. thanks ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...