KENGKAWAN

Friday, April 14, 2006

weng~

baru balik Eastin.. jumpa sales mgr kat sana – discuss abt our function for next friday and check floor layout.. *fenat*.. bukan penat meeting, penat menapak. dah la panas kat luar tu.. cair mekap macik..

finally.. its friday. taim utk masuk hutan..*gegelak*.. kalau tader aral, malam nih the Godongs bawak group dari opish Pok Yie camping kat air terjun Berkelah, Pahang.. hmm, layan terjun tiruk la weekend nih. derang planned buat BBQ.. wahh, berat lah beg dgn ration. dah la trek sepanjang jalan tu curam..*peh*

malam airitu, untuk pes taim-nya Chua & Fazi join lepak kat markas Godongs. alhamdulillah, makin bertambah keahlian group kami. Chua suggested kami buat xpdc ke gunung Besar Hantu 12 May depan.. menarik gak. tapi kena survey port dulu lah. byk gak plan yg aku dengar utk bulan nih.. sayang lah, aku tak dapat join - kena outstation kat negeri sembilan. antara xpdc yg aku tak dapat join:

  1. transpack gunung Korbu ke gunung Gayong on 29 April - organized by Godongs (nasib baik bro Syam sudi postponed xpdc nih)
  2. xpdc gunung Tebu & Lata Belatan, Terengganu on 29 April gak - organized by team Karat (yg nih dah sah aku missed)
  3. transpack gunung Suku ke gunung Irau on 29 April lagik - organized by team Silver Outdoor Sports (tarikh sama lak tu)

bengang sey.. taim aku bz, taim tu lah banyak derang buat xpdc yg gegempak. taper.. taper.. kata org, tak lari gunung dikejar.. aku sabo..

14 comments:

AT80 said...

I think by now you had fallen into outdoor - which at the place you doubt it yourself.

Never say impossible! Sekali air bah, selagi bernama manusia - PASTI akan berubah.

amizgig said...

at80 @ cC:
perhaps u're rite la my pren.. mcm lirik lagu "tanpa ku sedari aku jatuh cinta pada mu - hutan".. *gegelak*

d'Greatest said...

*smiles*.. sabor.. memang tak kan lari gunung di kejar.. awk dh jadi pro skrg.. gud for u! :o)

*jom main kejar-kejar nak* :o)

amizgig said...

d'greatest:
ok je.. tapi saper nak kejar saper nih?..*grin*

d'Greatest said...

heh.. O-juz' 2 org arr.. burung,matahari,batu, laut.. :o)

ready, one..two...

amizgig said...

d'greatest:
aler.. aD tak kuat lari la.. 'org' tu bleh la.. hehari lari kat padang futsal.. kita lawan mendaki ndak? *kih kih*

d'Greatest said...

mak aii.. mentang2 la dia "kaki gunung".. tak fair..tak fair.. :o)

takpelah.. sy volunteer.. biar saya kejar awk..smpai dpt *wink*..

amizgig said...

d'greatest:
sampai dapat?.. *blushed*

d'Greatest said...

abis tu?... *smile* oklah... takyah smpai dpt.. smpai awk kata 'stop', saya tak kejar la lagi.. heee... :o)

silent reader said...

can i link ur blog to mine? heheh.. takot hilang dari my browser.. ahh berkelah... the place that i really miss.. cun giler tempat tu.. i wish i cud join.. :(

-daily quote for u
The lamps are different, but the light is the same - jelaludin rumi

::aku & bloGku:: said...

nih baru betul tak lari gunung di kejar.
dah berapa banyak gunung aD tawan nih? ;O)

amizgig said...

d'greatest:
boleh lak dlm berlari tu kita sebut 'stop' ek?.. mcm polis sentri..*gegelak*

silent reader:
sure.. my pleasure.. but can i hv urs in return? btw, u're welcome to join any of our (i mean Godongs) outdoor xtvts.. feel free =)
..thanks for d quote.

faiez:
btul tu.. baru kena kan.. ;)
emm.. stakat nih tak byk laa.. baru 5 gunung.. still hundreds to go.. :(

::aku & bloGku:: said...

hundreds ke? ke thousands..
anyway, you go girl.. keep it up.. nanti tak lama lagi berketul2 la otot kat badan aD.. takut nak ajak lawan gusti tangan..
;Op

singlet said...

erm.. tingin nyer nk join mendaki nie.. cam bz plak.. kinabalu was my 1st n my last.. pe rpun.. wa tabik spring same lu.. cayalah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...