KENGKAWAN

Tuesday, May 02, 2006

blur ke? tak kut - hm ye ke?

jumaat rituh, masa rushing ke seremban, aku hilang hp (yea.. again) ..*sighed*.. sendrik yg cuai - tertinggal dalam cab. now, kena bazirkan masa sekali lagi pegi maxis centre.. *dem*..

..hurm..

received an email mlm td.. it wuz from dia

wut a coincidence kan? wuz thinking abt dia and suddently dia sent me those email ..*strange*.. ntah la, kenkadang things yg ada kaitan dgn hati & perasaan nih susah nk ditafsir. aku pun tak faham dgn diri sendrik.. (move on la aD)

godongs wuz not in KL last nite. well, even if they're here, its not like aku ada nombor phone derang pun. feeling lost. nasib baik aku ingat nombor Pok Yie. he also out of town. asked him Chua's number. called Chua. went out for a movie (d`movie sak). then hang-out sampai pukul 3.00 pagi.. *urgh*.. wut happened to my life?

hmm.. aku rindu nk masuk hutan.. rindu nk panjat gunung.. rindu nk trekking tetengah mlm buta.. rindu nk tengok bintang.. rindu nk mandi sungai.. aku rindu.. rindu!!

..think i've turn into sum kind of outdoor freak.. *chuckles*.. (tell me abt it)


4 comments:

furbycutee said...

wah..kiranya kalau masuk survivor ni bleh survive la?

amizgig said...

err.. err.. agaknya kut ..*giggles*

AT80 said...

er... the dinner still ON ke?

amizgig said...

at80 @ cC:
oN.. kompem.. eh, bwk sHe skali la.. i'll ask Tam to prepare one more seat for her. buleh kita get together.. or kalau nak bwk another frens pun boleh, seriyes nih.. lemme know a.s.a.p if sHe nk join.. *wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...