KENGKAWAN

Monday, June 12, 2006

marbeles wiken



wiken kali nih rasa cam pjg je.. duno la.. tp menarik coz setiap minit aku penuhkan masa buat sesuatu yg aku suka.

'date' on saturday wuz ok - tgk mini konsert kat sunway lagoon. enjoy ourselves dgn not-so-thrilled games kat sana.. mandi-manda.. snap pics.. etc. talking abt air kat sunway lagoon.. err.. brani ckp la kan, tak la sebersih mana. nak berendam dlm air tu pun buat aku pikir pat lima kali.. bau plak, ada cam hanyir skit arr. ntah la.. no offend.. maybe aku sorang yg pikir camtu kut. ye la, slalu masuk utan, mandi air yg fresh giler.. bila jumpa air buatan camtu rasa cam tak best plak (pergh.. blagaknya haku!).. *giggles*.. aper pun, aku mmg enjoy.

mlm sabtu plak, aku terus shoot ke kem Tg. Karang - spent d rest of my precious wiken thr. met fazi, rina, kak lela, zin & le-lain kat sana. ada ramai gak student sekolah rendah yg dtg kem.. tapi kali nih semua instructor kat sana tak in-charge utk program tu. so, most of d time kami spent dgn xtvt sendiri.. seronok.. esp bila berpeluang buat keje sukarela.. helping kak lela kupas bawang, kemas meja, pinggan, etc utk student kat kem tu.. tengok zin, fazi, rina & talha buat flying fox.. best giler.. fazi suruh aku try.. tp.. *hehe*.. aku tak ready kut. tinggi siut.. lagipun condition aku tak brp ok - kaki tak baik lagi. risau lain jadinya kang. tapi taper, still ada masa lagi. insyaAllah, lain kali kalau aku pi sana lagi, sure aku try join sumer tu.. *promise*..

since aku tader masa nk citer pepjg.. aku upload gambo je dh la.. *luvs it!*.. (pics taken using fazi's phone-camera - thanks ey!).. oh btw, thanks also to zin, fazi & his girl for yesterday's movie.. *awesome!*




8 comments:

Anonymous said...

naper pilih lagu nie,lagu nie lagu sedih..patah hati. Awak ngah ader konflik ker?Handle ngan bijak masalah awak key.Jgn moody sangat.

amizgig said...

anonymous:
tader la wak.. kita mmg peminat sudirman.. thanks ey, for ur concern ;)

noname said...

gambar menoreh ada, sawah padi ada, macam nak buat kenduri pun ada. sebenarnya kat mana tu?

amizgig said...

noname:
sumwhere in kuala selangor.. i'm sory i cant tell u d specific location =)

zaffey said...

hehehehe... selalu lalu tempat tuh... on the way to perak... mmg aman damai je... :D ishhh rindu le pulakkk...

ahakss.. comey le kupas bawang tuh! hahahaha... ;)

noname said...

kuala selangor ada sawah padi? kedepan sikit barulah ada cik kak.

amizgig said...

zaffey:
cun kan kawasan tu.. err.. bawang ke orangnya? (hehe - mula la nak kembanggg semangkuk nih)

noname:
hm, nih ada pantun utk awok yg tak bernama..
"dah gaharu cendana plak.. dah tau bertanya plak"
caper nih?

noname said...

pulau cendana...
pulau cendana aman dan sentosa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...