KENGKAWAN

Wednesday, July 05, 2006

Apa yg dicari?

Alkisahnyer:

…theres Kiah, ponpuan yg tak baper cantek dan masih single-mingle… and theres also Kemat, pun single lagi solo gak. Satu hari, Kiah berkenalan dgn Kemat.. memula tu Kiah anggap Kemat nih cam ke-kwn biasa je. tp bila dh slalu sgt berborak, ber-talipon & ber-email bagai, Kiah rasa cam best sangat bila Kemat nih ada.. and disebabkan sikap Kemat yg baik ati, concern dan cemacam lagi la.. Kiah pun start suka kat Kemat.. memula tu suka as frens.. lelama suka cam lover plak (cewahh Kiahh) then one day, afta few mths kenal, Kemat bagi hint yg dia suka kat Kiah. haper lagi, tersengeh-sengeh la Kiah mendengarnya. well mungkin ada yg pikior citer nih berakhir ngan hepi ending ala industan .. nOoo nEhiiii.. the best part is, Kiah buat hal plak (ntahaperhape laa Kiah nihh).. ntah naper, tetibe je Kiah rasa cam tak ready nak berkomitmen (pelik kan).. nak kata Kiah tak suka Kemat, eh.. tader lah, Kiah mmg berkenan sgt ngan si Kemat.. nak kata Kiah ada org lain, eh tader.. manader.. kat Kemat sorang tu je lah dia suka.. cuma menurut Kiah, dia tak ready lagi. Bila ditanya bila nak ready? jawab Kiah.. “tataw” .. err.. citer nih sampai stakat nih je sbb setiap soklan yg diajukan kat Kiah jawapannya cuma satu: “tataw”.. so, aku pun ikut sama “tataw” ending love stori Kiah & Kemat nih..

Soklannyer,

1. aper masalah si Kiah nih?
2. sebenarnya, dia terima atau tak si Kemat tu?


Off record:

Editor : wey Kiah, awat hang jadi lagu nih? kalu si Kemat tu bosan nk tunggu hang, dia pi cari len camno?
Kiah : nak wat lagu mana.. kalu dia pilih jalan tu, cheq pasrah je laa..


Oit.. haper daa cerita mengarut nih.. cut.. cut.. cut.. (eh cam nyanyi lagu “cut banana”..)

*******************************************


Bengangnya hari nih.. bengang la sesangat! Ntah berapa kali nak tukar flight list utk tournament Sabtu nih.. macam tu tak boleh.. macam nih tak boleh.. *argh*.. buat sendrik la wey.

Tekanan btul laa..

layann lagu mas idayu lagi baik : robek hatiku la la ~ la


2 comments:

Anonymous said...

ad..kalu tensi kan...layan dangdut mmg best. esp lagumas idayu-senggol2an cubit2an. aduh. trus rasa nk gelek2. _sidian

amizgig said...

dian:
jom duet lagu 'secangkir madu merah'.. aD jadi amelina, hang jadi sheeda ek? muehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...