KENGKAWAN

Monday, July 10, 2006

kimia

bz.. byk keje.. penat turun gunung semlm tak ilang lagik.. sok je lah aku apdet pasal trip rituh...

hari ni.. *gelak jahat dulu*.. yea arinih ada org kalah bet.. *gelak lagik*.. ada ke taim aku nak tido dia tipun ajak bet final game world cup.. dah ler aku jenis tataw sepatah hagham ttg bolasepak nih.. dia bagi 2 choice, antara France & Italy.. tp, sikit pun tak bagi aku chance pilih team mana coz dia awal-awal lagik dah pilih France.. (taper.. taper..)

eniwei.. Italy menang.. *keh keh keh*.. dey, yarrreeee??!!! sapedeh une aramete yinggeh? maksudnya; dah kalah tu tak re-reti nak belanjer?.. *hua hua hua*..

11 comments:

Anonymous said...

KENANGAN TERINDAH-samsons

aku yang lemah tanpamu
aku yang rentan karena
cinta yang hilang darimu
yang mampu menyanjungku

selama mata terbuka
sampai jantung tak berdetak
selama itu pun aku
mampu tuk mengenangmu

darimu….
kutemukan hidupku
bagiku…..
kaulah cinta sejati…

reff:
bila yang tertulis untukku
adalah yang terbaik untukmu
kan kujadikan kau kenangan
yang terindah dalam hidupku

namun takkan mudah bagiku
meninggalkan jejak hidupku
yang tlah terukir abadi
sebagai kenangan yang terindah

amizgig said...

anonymous:
whoever u are.. thanks for d song..

Anonymous said...

just your admire...i like your life story...welcome...carilah lagu tu...best!!

amizgig said...

anonymous:
admire? hehe.. *blushed*.. i'll try to find it =)

Ray said...

wah, aD! another admirer... gues, im queueing up your list... =p~

amizgig said...

ray:
*giggles*.. meh Q se-sama.. saper paling laju naik gunung, aD pilih dia.. buleh?.. *hehehe*

Ray said...

dats mean, mesti aD tak pilih saya le tu. cz im afraid wif height.. =( ..give me other criteria..plz..

froGGie said...

weeewwiiittt..... ;)

Anonymous said...

ad...ak nye soklan mudah je. ape kaitan ITALY vs FRANCE ngn title entry ko yakni , kimia? hurm... *sambil garuk2 kepala* _sidian

mr_flizo said...

satu dua ...satu dua ...

amizgig said...

dian:
sajer nk bagi hang garuk garuk lagi.. muehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...