KENGKAWAN

Wednesday, July 19, 2006

quickie

balik dari xpdc gunung bubu pagi isnin.. 6.45am.
sarapan then shoot ke opis - pakai baju yg aku amik kt kedai loundry
sepjg hari ada discussion dgn DOY - ttg august project + t'ganu program + lumut program
mlm, gerak dari opis ke melaka. almost tgh mlm baru sampai kampung
selasa pagi ada appointment kat AG melaka
tengahari shoot KL - arrived nearly lunch hour
jumpa adik lelaki aku jap. pass barang dia yg aku bwk dari kampung
then pegi straight ke opis - meeting lagi dgn DOY & Cosmos supplier non stop smpi ptg
mlm meeting frens kat sunway.. and another frens kat ampang
pastu balik opis sambung keje.
hmm.. stakat hari nih, aku balik rumah juz utk mandi & salin baju.

satu perkara yg aku kesal sangat.. conversation dgn adik lelaki aku semlm:

as: 30 hb ni kena hantar report praktikal.. ingat nak gi awal, 26hb ni.. along nk ikut?
aku: err.. 30hb? kena outstation taim tu.. as pegi sorang ek.
as: em konvo nih along free?
aku: bila?
as: bln sembilan..

..received call dr DOY taim nih, tanya aku kt mana coz he's otw ke opis..

aku: err.. as, kita bincang lain kali ok. along rushing skrg ni. ada meeting
as: *diam - angguk tak, geleng pun tak*

masa kt opis aku duk fikir balik apa yg aku ckp kt adik aku.. *dem*.. aku layan dia as if dia tu one of my client.. no wonder dia cepat sgt kecik hati dgn aku skrg nih..

..headache dari pagi td tak hilang lg.. *pening siut*


4 comments:

Ray said...

erm, sabarla cik aD. mgkn dia prlukan prhatian aD kot. i mean eventhough dia tu laki, but stil need sum loving in his life.

d'Greatest said...

ur bro: nnti ada masa,call la dier smula..spare some time borak sambung topic tuh.. shud b ok..

ur work: biaser la..keje ni,smpai bebiler pun tak abis.. if xthn, rest jek kejap.. *smiles*..

last but not least, tk care..

Ray said...

cik d'greatest. hye! smlm snyp je. BTW, agreed wif u. cik aD, senyum2 slalu.

amizgig said...

ray:
yep.. dats true.

d`greatest:
awk, thanks for d advise =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...