KENGKAWAN

Thursday, July 13, 2006

shahadly?

adalah dlm few months gak aku tak dgr berita dia.. last taim aku terserempak dgn dia, aku tak bother pun nak pandang or haper.. bukan sbb benci cuma ntah.. malas nk amik tau kut.

lately nih, ada gak terfikir ttg dia. nOo tader yg special, juz dat teringat je. puncanya, bila aku terbaca (err saja baca) balik entry kat blog lama - cerita tentang aku & dia.. *smiles*.. kinda rindu jugak.. rindu as a fren.. tak salah kan?

pagi tadi, te-tiba je dpt sms dari dia.. asking abt sumthing. ringkas je apa yg ditulis - serious.. hm, coincidence ke apa? kimia or chemistry?.. apa pun, aku tak sangka dia akan contact aku - esp bila birthday aku juz arnd d corner - kinda touched.. tp, part yg spoil tu bila aku replied - tulis dua tiga perkataan yg cukup sinis tanpa menjawab soklan dia. ntah la.. tataw kenapa aku mcm sengaja 'bakar' hati dia.. and so, dia pun jadi tak puas hati & start bagi tiga pat smses lagi. senyum je aku baca mesej dia yg menyakitkan hati tu. sms kedua merangkap yg terakhir aku hantar, aku suruh dia jgn sesekali contact aku lagi..

hm, aku tak faham kenapa aku reply camtuh. walhal, aku mmg teringin sgt nk tanya khabar dia.. most important, aku suka kalau dia call.. hrm, berdendam ke aku nih? tp, nOo.. aku tak penah benci dia.. hm, kenapa ek? naper aku buat sumthing yg bertentang dgn apa yg aku nak?.. *sighs*..

pada dia: Bee, i'm sory. didnt mean to hurt u. guess sy belum bebtul move on kut. take care ey!

8 comments:

Ray said...

aD...myb u need 2 do sum soul searching.i'v been doin' dis lately.."cry a river, tryin' 2 build a bridge wif da hope 2 get over it" & its hurt. really. dont want u 2 feel the same way dat i do (_ _)

amizgig said...

ray:
*smiles*.. i'll get over it sumday.. baru 10 bln.. jambatan yg aD tgh buat nih amik masa sket.. nk make sure bebtul kukuh kut.. *giggles*

Ray said...

erm, 10 bulan? quite long.. terluka betul cik aD ni ye? dont worry. ia akan kukuh tak lama lagi.

amizgig said...

ray:
insyaAllah..=)

mr_flizo said...

ingatkan tak suka bz2 nyer thingy ni...upernyer suke... =( ....

amizgig said...

mr flizo:
*smiles*.. thot u pun suka?

mr_flizo said...

rasanya kalau sampai macam tu ad layan dier.. masih ader tak puas hati rasanya ad kat dier...x pon lain kali pikir la memasak key nak wat per.. kalau jadi macam tu .. mau dier tak contact dah pas nie.. dah kene layan sampai macam tu.. unless tu yang ad nak..then ermm je lah..

amizgig said...

mr flizo:
err..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...