KENGKAWAN

Friday, July 14, 2006

sunshine :)

semlm go thru all case studies yg Jessica courier dari Boston dgn DO.. hm, ada 2 chapter yg missing. mlm tadi dh emailed HBS Publisher - suh derang hantar chapter yg takder tu secepat mungkin. rasanya takde masalah kut.. courier tak amik masa lama, insyaAllah.

stakat nih, selain dari upcoming major project diz august, ada lagi 2 seminar aku kena handle separately (dlm masa yg sama lak tuh).. mrasalah aku feeling ala-ala ADUN Kampung Pening Lalat duk fly sini-sana kejar masa.. *hik hik*.. (macik suka tau bz-bz nih)

others, hm.. aku nak carik sorang part timer tulung aku buat keje utk 2 minggu (24-7 termasuk sabtu & ahad ok).. kali nih, aku tak minat carik among frens - takut ada yg terkecik hati plak coz taim keje aku mmg strict (yg berminat tu, email la ek - aku nk sorang lady yg lum kawen.. fyi, accomodation will be provided - single room lagi tau) work descriptions? alah, simple office work je. paling penting, rajin!

mlm nih aku depart ke Kuala Kangsar. ada xpdc mendaki gunung Bubu (gunung yg fofuler as "pacat's heaven" atau as "hell" utk aku yg tak suka pacat nih).. kata org gunung nih cam "keras" sket.. ye lah, dah gunung tu penuh batu, of coz la keras kan.. ewaah, ckp besar lak aku nih.. hm, aper pun, tawakkal je lah. smoga, aku dilindungi-Nya..

frankly, hati aku tak sepenuhnya kat xpdc kali nih.. cuma ada satu mender je yg buat aku berminat nak pegi.. aku nak tengok betapa indahnya masjid Ubudiah kat Kuala Kangsar - masjid tercantik kat me'sia nih. bahagianya kalau dapat buat solat sunat kat situ. harap sempat singgah sana lepas turun gunung ahad nih.. *pray*

eniwei, tataw naper aku bebtul look forward for diz wiken. cam ada sesewatuh.. *smiles*

aiyak, jap lg ada guests dari T'ganu.. rushing.. rushing.. hv a nice wiken ey..

p/s: to my dearest brother Am a.k.a Bdkleovirgo, have a nice trip to Boston..!! I'm seriously hepi for u.. snap pics bebyk tau. take care ey.

9 comments:

Anonymous said...

apa email add u aD?

Ray said...

klu nak join leh tak cik aD? bley gain experience. nk wat resume lawa skit. em, rasenye sy bkn klgn kwn2 aD kn? da ckup 1 syarat. klu accomodation tu, xnk bg pn xpe. sy leh tmpg rumah kwn. hehe. rase teruja cm nk g interview lak..

amizgig said...

anonymous:
shahadly@yahoo

ray:
boleh.. accomodation tu wajib cik ray coz i might b needing d 'person' even te-tengah mlm buta to assist me doing sum work.. meaning, dat 'person' kena available 24hrs *wink*.. eh bukan u dh start keje? how come?

Ray said...

cik aD, psl keje tu dont wori.bley sttle cz im on part-time basis.xleh trima full-time la coz attached wif scholarship.kna tggu penaung scholars pggl msuk keje. erm, kna emel resume ke ni?

Ray said...

erm, lupe lak esok weekend. wS u a nice weekend, cik aD. nak balik da? jgn kuar ofis lmbat sgt, sangkut kat jem lak nnt.

silent reader said...

ala..melepas ke ni? demm.. huk huk.. saya ade semua kelayakan ke? huhuhu.. ekceli sayo pon lamo doh tok singgah blog aD. have a nice weekend. eyh.. ingat tak sesi cendol kite n lepak2 minum kopi? buzz k.

silent reader said...

aD happy birthday to u.. i nk sms.. but ermm..cam i takder ur number? anyway may u have a wonderful celebration k.. take care..

dyke said...

ad..
hepi bday..
may all ur dreams come true.. =)

amizgig said...

ray:
my wiken wuz great.. hope urs is better.. =)

silent_reader:
thanks wak.. alermak promise nk ngeteh, lupa lagik..!!

dyke:
thanks ijat.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...