KENGKAWAN

Tuesday, July 04, 2006

tertido

lounge room..

"helo aD.. plan ptg ni kena kansel la"
"erm?"
"ada hal urgent"
"its ok Nai. next time pun boleh"
"sure??"
"really.... its ok.."

tgk jam dh kul 6 lebih.. kepala berat - pening + flu + sore throat.. hm, sib baik Nai kansel kan plan. aku pun mmg seriously tak larat..

****************

erm? sunyi je.. mana sumer org?.. tgk henpon - byknya miskol.. *erk*.. kul 11.05??.. *dem*.. aku tertido kat lounge room??!! biar betul. naper takde org kejutkan..

****************

subuh ni aku terjaga lagi - harap sgt aku ada kat rumah.. tp, haha.. bebtul tak sangka aku berjaya habiskan lebih 12 jam tido kat opis.. *giler*.. now nk tunggu klinik area opis nih bukak. aku tak kira, hari nih aku musti amik mc.. tak larat sgt dah ni..

hm.. sunyi nya hidup ni...


7 comments:

Anonymous said...

ad.... patut arr gelak2 ptg smlm nai call rerupa masih kat opis lg yea??? how dah pi klinik??? take care gurl.... anythg let me noe. have a good rest! -9-

amizgig said...

nai:
hehehe.. u too take care. jgn stress sgt. smile alwiz nahh.. =)

Anonymous said...

aD...ramai jugak yg sunyi kat luar tu. Including me... U know me but u dont know me...but i'm willing to be ur friend if u give me the chance.

amizgig said...

anonymous:
thanks.. *salam-salam*.. now, we're fren wut.. but too bad la, u know me but i dunno u.. ;)

silent reader said...

ad,
lama tk singgoh blog awok..moga2 anda sihat.. petang jom lepak mamak?

amizgig said...

silent reader:
ptg jumaat okeh? tak pun, jom lepak glenmarie sabtu nih? ad ada event kt sana.. boleh kita round kt sana.. =)

silent reader said...

erm..jumaat cam ok je nk lepak. sayo nk g area ampang..nk amek modem dan brg2 keperluan yg lain.lepak mamak nk? nnnt calling?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...