KENGKAWAN

Wednesday, August 09, 2006

bukan rezeki

*sob*.. babai


semlm, masa aku tengah bz arrange seminar kat sini, ada "malaun" turut bz peratikan handphone aku.. pelik arr.. security kat Equatorial nih tak seperti yg dijangka.. yep, utk kali ketiga.. di-repeat ye, utk kali ketiga aku hilang handphone dalam tempoh tak sampai 9 bulan..!!

1. Disember 2005 - hilang kat KLIA (luggage kena selongkar)
2. April 2006 - tercicir dlm cab (yg ni mmg salah aku sbb cuai)
3. August 2006 - kena curi kat Equatorial ptg semlm.. *geram*

cuma yg berbeza kali nih, juz henpon je yg hilang kali nih.. sim card dapat diselamatkan coz kebetulan batery phone flat.. so, aku tukar sim card ke phone lain.

hm.. apa pun thanks to mr flizo coz pinjamkan henpon dia.. nk pegi beli baru, mmg takde masa.. aku tak bolehkan tinggalkan hotel nih even utk sejam pun. taim mlm je baru free.. tu pun lps dinner (yg for sure habis lewat giler).

hm.. wut to do.. alhamdullilah je lah.

4 comments:

bluefroggie said...

ala shiannyer hengpong dia ilang..maie maie lompat sesamer...

d'Greatest said...

hmm.. betol lah awk.. bukan rezeki.. takpe,sabar jek. psl hp baru tu,nanti2 lah dulu eah.. abiskan keje kat sana dulu..

mr_flizo said...

ermm... kalau bukan rezeki ... nasik dalam mulut pon leh terkeluar...

Ray said...

setuju mr flizo! *sambil menguyah nasi ayam* eheh~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...