KENGKAWAN

Monday, August 07, 2006

first edition

congrats to Zin for his wedding.. syukur lah, sempat gak aku curi masa attend kenduri kawen dia. (susah tau nk tengok aku pakai baju kurung selain dari hari raya.. u shud b lucky, pal)..

hm, nuthing much for my wiken.. bukannya dapat balik umah, spent kat hotel je.. dah naik muak aku dgn menu kat sini.. sib baik mlm td adik lelaki aku dtg dgn tunang dia.. kitaorg pegi makan besar kat Yankees Hut. sadly, makanan dia cam ampeh.. seriyes sey.. harap nama dgn decoration restoran je yg gah.. part makanan mmg hancusss!

jumaat lepas, last day utk prof Kasturi Rangan & prof David Collis kat me'sia. it's been a great pleasure to work with Harvard's professor for the past 6 days.. diz is wut prof Kasturi gave me,



*cOoL ey?.. honestly, i'm so proud with myself*


semlm plak, another 2 professors arrived from Boston. prof Warren sampai dlm kul 6.45 pagi.. me-mula tu aku ingat nk turun jumpa dia kat lobby.. tp tak jadi.. penat + tak larat.. so, jumpa masa lunch kat coffeehouse. prof Vietor plak, sampai lewat ptg semlm. tp, tak dpt nk dinner se-sama coz aku keluar dgn my bro.. apa pun alhamdullilah, setakat nih semuanya ok. semua under control.

hm, another week to go..

1 comment:

Ray said...

yup! another week to go means another whole new life to create. eheh~ chaiyok2 cik aD!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...