KENGKAWAN

Wednesday, September 13, 2006

me 1st & me 2nd

me 1st

sejak balik dari trans rituh, rasa cam gian plak nk ripit balik V2.. ramai ckp aku giler. ntah lah, susah nk explain. hanya org yg bebtul minat masuk hutan je yg tau camner perasaan bila dah addicted dgn outdoor xtvt..

called Muz semlm. suh dia bubuh nama aku utk next V2 trip Disember nih. Dia suggest aku pegi trans-Bintang (another hardcore trip) instead of trans V2.. menarik jugak. We'll see la nnt.. Byk sgt choices.. cam susah plak nk buat pilihan. jadual aku utk tahun nih mmg dah penuh.. even utk next year pun dah confirm utk pegi backpacker ke Manila.

guess hidup semakin menjadi-jadi dgn outdoor.. never thought dat outdoor wud make my life diz interesting. rasa bersemangat je nk lalui hari-hari yg mendatang..


me 2nd

hm.. dlm lately, ada sebaris lirik lagu yg duk terngiang-ngiang dlm kepala aku..
"...aku sebenarnya insan yg dahaga cinta namun tidak berdaya.."

hey, don't get bad meaning ok. i'm not dat deperate pun. cuma kenkadang tu rasa cam nk jugak carik partner, share suka duka bagai.. tp, yg peliknya, bila ada org approach, aku cecepat jauh kan diri.. cipta seribu satu alasan sampai org tu give up.. and end up hanya sebagai kawan..

isk naper aku tetiber tulis camnih ek.. jiwang karat tul.. ah, malas nk pikir!

aiyo.. tak berapa sihat arinih.. *uhuk uhuk*

7 comments:

jaja said...

nak ikut pi V2!

pphop said...

me 1st
byk lg tmpt utk dijelajah, hanya org memahami sj akn paham knp lepas satu trip akn ada lagi satu trip like neva ending..... :-)

me 2nd
mungkin me2nd lum lagi ready for that.... however life must go on...
byk lg gunung utk diterokai dan tmpt2 menarik di luar sana... :-)
dont worry be happy okay
+ moga cepat sembuh ok......

amizgig said...

jaja:
wokeh je.. jom!

pphop:
khab khun khah.. *wink*

jaja said...

email beb! any updates email ek

my email add cik.tipah@gmail.com

hepi saluuu gurl!

bluefroggie said...

"this romeo is bleeding, but u cant see his blood.."

FDB said...

Well, kita manusia..The choice is yours..

mrflizo said...

pepon take care..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...