KENGKAWAN

Thursday, October 19, 2006

Salam Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin



will be away for a week.. sempena hari yg mulia nih, aD doakan kebahagian buat semua yg mengenali diri ni.. semoga Syawal yg bakal menjelma membawa satu pengertian dalam hidup kita semua.

buat semua rakan senget, walaupun aD dh jarang join korang sumer, juz nk korang tau, aD still mcm dulu.. byk yg aD belajar ttg hidup nih dari korang.. aD takkan lupa sumer tu.. korang sentiasa dlm hati.. salam sayang buat sumer.

buat rakan sepergunungan, tima kaseh yg tak terhingga sbb buat aD lebih mengenali diri sendiri. tima kaseh juga atas teguran, tunjuk ajar dan persahabatan nih. tanpa korang belum tentu aD sekuat nih.

buat keluarga yg tersayang, ampun & maaf dipinta. terlalu byk kekhilafan yg dilakukan dan tak terhingga pula kemaafan sering diberikan.. korang sumer anugerah yg terindah dlm hidup aD.. doakan lah penghijrahan ini.. insyaAllah.

buat kekasih hati, tima kaseh kerana.. eh, wait de menet.. aku manader partner.. nak wish haper kejadahnya.. hehehe giler.. wish raya pjg berjela.. ngalahkan ucapan menteri nak pancing undi plak..

okeh la, jumpa lagi pasnih.. jaga diri.. jaga hati.. Selamat Hari Raya buat korang sumer.. aD mintak mahap bebyk dari hujung Padang Besar.. ke hujung Johor Bharu.. jumpa lagi.

askum wbt

6 comments:

Anonymous said...

slm hari raya aidilfitri. maaf zhr & btn. if cik aD ada yg terasa mase saya mencelah2 & meninggalkan jejak kat blog cik aD ni, saya minta maaf byk2 dr hujung rambut smpailah ke hujung kaki.

maafkanla slh & silap. slmt bergembira di samping yg tercinta & tersayang.

slm aidilfitri. slm (o','o)

amizgig said...

ray:
maceh.. samalah kita ek.. aD pun nk minta mahap bebyk kut terjawab soklan dgn kasor ke.. hehe..

aD bergumbira dgn yg tersayang je.. yg tercinta tadok lagi.. =)

d'Greatest said...

Awk..
Smalam dh wish,tp hr ni nak wish gak lagi..

SeLamaT HaRi rAyA..
Ampun & maaf segala dosa..
SemoGa GembiRa di Syawal Mulia..
Doa bahaGia sepanjang perjalanan hidup hingga ke akhirnya.. *smiles*
Sahabat disini jgn di lupa.. *kwang3*..

Selamat bercuti..berhati2 kalau travel jejauh pegi-balik kampung eah...

amizgig said...

D`greatest:
awk, maceh.. taper, aD pun nk jawab kali kedua gak.. hehe

salam aidilfitri
dari hujung rambut ke hujung kaki
ampun dipinta maaf diberi
bersama gembira di syawal ini

nak kuih makmurrrr..

Anonymous said...

cik senget, slamat hari rayer yer.. maaf zahir batin, nanti dtg la umah cik sue kiter makang2 ek...

amizgig said...

cik sue:
insyaAllah, kalau takde aral, sampai la aD ke umah cik Sue nanti.. nak rendang cam dulu tu ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...