KENGKAWAN

Monday, November 13, 2006

demon vs angel

too many things in mind.. grr

fazi:
sepjg 2 hari di K. S'gor mmg aku marah sgt kat dia. hari nih, dh kurang sikit marah aku. cuma, still terasa je atas sikap dia..

diz 'fella':
tak pepasal aku lodge police report . she's been disturbing me a lot lately. can u believe dat after almost 10 months aku tak nmpk batang idung dia tetiba je tgh tadi dia muncul depan opis dan halang aku naik teksi while i wuz rushing to D'sara Heights.. giler.. she's out of her mind agaknya. for wutever f**k sekalipun, aku takkan tunduk pada dia kali nih. enuff!

keje:
at last, ada gak perkara yg menggembirakan hari nih. short meeting at Hilton lounge went smooth. seems like everything is under control. Takde apa yg aku harap selain event terakhir utk tahun nih success.

wut else ey.. omaigod, how can i forgot abt..

anis:
nama sebenar Syeril Yuhanis. student darjah 6 dari K. S'gor. she asked for my number before the motivation program ended yesterday.. and today, she juz couldnt stop smses me.. even now pun. penatnya nk layan peminat cilik nih. tp, rasa mcm dihargai pulak oleh bebudak nih.

...hm, in second thought, my day is not dat bad afterall ey? consider so-so lah.. then, why the heck yg aku rungutkan nih?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...