KENGKAWAN

Thursday, November 09, 2006

nyet nyet

seminggu seblm raya

Me: zie, i called Hata mlm td but the response wuz so bad.. all i wanted to do is, ajak dia keluar berbuka.. dats all. duno camner things boleh jd upside down. i dont even hv the chance to talk.
Fazi: give her some time la..
Me: tell me wut to do?
Fazi: come.. lets pegi jalan-jalan


few days seblm raya

Ayah: ayah nk tanya ni, kenapa along kacau Hata? dia ada call ayah minggu lepas, cakap along kacau diaMe: astafirullah, mana ada along kacau dia ayah!.. *sighs*.. along juz call dia tanya khabar
Ayah: along, ayah tak marah kalau along nak berkawan dgn sesiapa pun, tapi kalau dah org tak nak berkawan dgn kita, jangan dipaksa.. dah jangan kacau dia lagi


malam raya

really wanted to wish her 'selamat hari raya'.. should i call?
call her.. dont call her..
call.. dont call
call.. dont call
...hm, better dont.

17 Syawal (today)

finally.. lamanya aku tunggu. tp, takper, its really worth.. bezanya diz time its not me yg call.. its a gud start, i tell u.


Selamat Hari Raya, Hata.

7 comments:

Anonymous said...

erm, sungguh twisted entry kali ni. tp i guess, its worth it kan cik aD? **smiles**

dyke said...

saya rasa saya ada selisih bahu ngan cik ad la semalam kat mid valley
tapi macam malu nak tegur.
lagipon cik ad macam ada bodigad
ahahahaha
semalam ada pegi sana tak? :P

amizgig said...

ray:
yep.. finally, the war is over.. =)

dyke:
haha.. awk yg pakai baju belang2 tu ke? a'a semlm gi tgk movie dgn chua & fazi (bukan bodigad laa.. bestfrens aD).. awat la tak tegur. kalau tak buleh ngeteh secawan dua..

dyke said...

hahaha..
alamak..
macammana boleh cam plak..
len kali tak nak lah pakai baju belang tu lagi... =)
nway, nice to meet u..
walaupun cuma dapat rasa angin je :P

bg said...

heroin always wins....

Anonymous said...

eh, dyke.. takkanlah lalu angin je. plg koman join popcorn ngan cik aD la. ehehe. cik aD pun kenalah belanja dyke tgk wyg skali. tak gitu cik aD? -ray-

bg said...

cikgu, nak nyanyi pocho pocho lagik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...