KENGKAWAN

Tuesday, December 19, 2006

preparation II

byk mender yg aku plan utk tahun 2007 nih.. seriyes byk! insyaAllah, kalau tader aral, semua plan yg tertunda sejak awal 2006 akan diteruskan.

pasal keje, takde mender baru. semua rutin yg sama

jumaat nih, as ussual, masuk hutan lagi. it'll be my last trip for diz year.. Trans Bintang. there might be a possibility for me to spend the rest of my holidays in Kedah. means, i will not be in Mlk for Aidiladha & new year's eve - the sacrifice dat i'm willing to do for Sc.

Trans Bintang, dgr nama pun cam dh menggerunkan. kata org, jarang ada pendaki yg buat trip camnih. kata org lagi, trip nih lebih hardcore dari Trans V2.. esp bab pacat yg giler byknya (not to mention la bab wild life yg berlambak kat sana. ngeri woo duk tengok kesan tapak kaki gimau, gajah, badak, etc dimana-mana). aku cam dh dapat bayangkan situasi yg bakal aku tempuh. sure mcm kat gunung Ulu Jerneh rituh. or maybe worst than dat.. *seriau*.. kalau ikut tentatif yg Pekatu bagi, ada 4 gunung yg nak kena cover:

1. Gng Bintang False (n/a)
2. Gng Bintang (1862m)
3. Gng Bintang South (n/a)
4. Gng Bintang North (1835m)

hope i'll be mentally & phisically prepared.. *amin*

oh, forgot to mention dat Sc will also joining me for diz trip. yep, we' ve planned for diz months ago. itu yg buat aku 'form' tak hingat.. *winks*

ptg nih kalau sempat, nk gi md valley.. beli karrimor panter 55+65 litre (new model), kasut timberland & new headlamp. really need those. harap meeting harinih abis awal. kalau tak, tertangguh lagi la hasrat suci murni aku nih..

1 comment:

bg said...

byknya puncak....

eee pacat.....

final countdown to new year 07

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...