KENGKAWAN

Wednesday, March 07, 2007

aku yg kepenatan

been busy..

penat cam kena serang dgn majin buu.

sabtu lepas, sehari suntuk duduk kat Nilai Spring Golf. keluar umah kul 5.00 pagi arrived kul 6.15 pagi. sangap jer. Tournament abis kul 2.30 ptg. straight balik KL. tidur-tiduran sekejap, pastu gi opis (giler kan taim cuti gi opis?).

ekceli ada prob ngan brochure yg aku email pada Desmond. dia takder software yg aku guna. siap suruh aku convert brochure tu dari Publisher ke PDF file atau Ilustrator (hm, mcm la aku reti sgt bab-bab acamnih). lepas try godek-godek, aku juz boleh tukar ke JPEG file. itu je la yg terbaik aku mampu buat. aku bukan artist or designer or pakar komputer hokey? hari nih, tengok lah camner come out brochere tuh. kalau dia tak boleh buat cam aper yg aku nak... cari orang lain lahh. apa guna dia kalau aku yg kena buat sumer keje kan??

ahad plak, aku gi tgk bowling tournament kat Sunway. memula tu ingat nak bagi support kat team dari Petaling A.. skali hilang focus plak. tgk Datuk Siti & hubby dia main kat lane sebelah (hiks, sory) eniwei, team Petaling A tetap juara ptg tu.

semlm gi melaka. ada trial kat sana. tak lama pun. lepas habis discussion dgn lawyer, aku singgah umah jap. jumpa bapak & Nina. semakin comeii Nina sekarang.. dah pandai nyanyi lagu Indon. sikit pun tak pelat. sukernyaaa..

mlm tadi, utk pertama kalinya dalam masa 3 minggu aku dapat tidur yg sempurna.. tapi rasa cam sekejap je dah pagi. letihnya..

hari nih? hm, ada 2 meeting nak kena attend. kompem balik lambat lagi. hm, malaas nak pikir. yg penting, by end of diz august, aku ada resolution baru.. yang tak buleh tidak, aku musti tunaikan! musti! mustar!

6 comments:

bg said...

nak dgr nina nyanyi dgn kak long...

aD said...

nanti Nina cakap.. "duk yam yam".. (duduk diam diam).. hehehe

bg said...

hehe :-)
mesti comel kan dia

bg said...

comel sgt.....
Along jaga baik2 adik2 semua ok
Bangga dpt along mcm ni

aD said...

bg, acuan sama kan.. mesti lah. thanks for spending ur time with my family rituh.

bg said...

best sgt
dpt blaja mcm2...1st time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...