KENGKAWAN

Thursday, March 22, 2007

angan minah jenin

banyak mender aku nak buat utk tahun nih. kira cam azam gak arr. nih dah penghujung bulan March. laju btul masa berlalu. kejap je nak masuk pertengahan tahun.. *sighs*..

antara mender yg aku nak buat tahun nih (kira cam azam pertengahan tahun laa nih):

first, mender utk diri sendiri.. err, tak buleh reveal lah. kang org kata nk menunjuk. dah dapat nnt, baru buleh citer pjg lebar.. (hehehe)

second, utk bapak.. dah lama plan nak bagi bapak modal suh besar kan umah kat kampung tu. insyaAllah, kalau ada rezeki, aku tanak bertangguh lagi. adik bradik aku gamai. memasing semakin besar. rumah yg sedia ada skrg rasa cam tak muat plak nak sumbat gegamai camtuh.

third, utk adik-adik kesayangan aku nih.. bulan May nih ada family trip ke Ganu. Sham yg cadangkan gi sana. sounds like menarik. kena amik cuti la nampaknya... next year (chinese new year), aku plan nak bwk satu family gi Sabah. round de`sabah. kalau derang setuju, aku ingat nak bawak naik gunung kinabalu. eniwei, still under planning. tuu pun, kalau rezeki aku murah tahun nih. insyaAllah.

hari nih aku byk berangan.. pelik gak. kat opis pun buleh berangan. taapiiiii bukan berangan pasal cinta. takde maknanya.. aku berangan pasal pemily.. berangan camner nak hepikan bapak.. hepikan adik-adik.. hm, kalau lah arwah mak ada...

oh btw, tak sangka ramai yg berminat nk join team aku utk Kledang Challenge. sekarang dah kompem 3 org (aku, Fuzzy & Man).. lagi sorang lagi aku reserved antara Beckham & Betterman. derang bagi confirmation early april nih. so skrg, tinggal nak gather info (routemap, trek, checkpoint, games structures) tentang Kledang Challenge nih. harap tak byk halangan sangat. kalau setakat rappelling, hiking, climbing, running aku tak kisah sgt. jangan ada berenang-renang sudah.. buleh karam aku nanti.

4 comments:

bg said...

nak ikut

aD said...

bg, ikut gi mana? pemily trip tak buleh. restrict utk pemily members je. kalau gi hutan buleh.

bg said...

ke mana saja ad pegi

meow2 said...

a'ah,mana leh ikutkan..for family members je....
ad..nanti upload gamba dorg eh..
hehe...ad der bape org adik badikk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...