KENGKAWAN

Saturday, May 12, 2007

hati & Fazi


tentang hati

aku rasa aku mcm suka kat seseorg. suka je lah. belum sampai tahap cinta gila babas. tapi.. cam ada mender yg buat aku pelik. kenapa ek, bila aku start suka kat seseorg, aku rasa cam diri aku tak secure? rasa cam aku suka dia tapi aku tak suka dia.. ala camner nak citer nih..

tentang dia

dulu aku tak amik port sangat. tapi tu lah, bila dh lama kenal.. bila dia bersungguh tunjukkan dia bebtul seriyes, aku terfikir juga.. dia baik orgnya. tapi tu lahh.. naper ntah aku nih. kenkadang bila dia cakap kat aku dia seriyes.. aku juz senyum.

tentang hati
ok aku ulang lagi skali.. mmg aku suka dia. mmg ada rasa cam nak bagi peluang.. tapi.. aku rasa tak secure. banyak mender buat aku tak secure. takut giler kalau dia tinggalkan aku bila aku start seriyes dgn dia nnt. giler. aku tau aku tak patut buat dia tertanya camtuh. yelah, tak baik buat org tertunggu-tunggu. kata org, kalau tak suka, berterus terang je lah kan.. tapi tu lahh.. masalahnya aku suka!

tentang dia

mmg penyabar. sanggup layan lawak bodoh aku. dia tau, kebarangkalian utk dia dapatkan aku agak kurang. tapi dia still tunggu. tak kira cemana aku layan dia or berapa byk kali aku duga dia pun.. dia tunggu jugak.

tentang hati

aku tau, kalau dia pergi pada org lain, kompem aku sedih. tapi tulah.. aku tak boleh nak halang dia coz aku pun tak sure dgn apa yg aku rasa. dan aku tak boleh la nak pentingkan diri sendiri. sampai bila aku nak jadi camnih pun aku tataw. setiap kali org nak approach je, mula la rasa tak secure. even hati sendiri dh start suka, tapi keep denying. sudahnya.. camnih lah..

9 comments:

kawan said...

i ajak u kawen ngan i .... camner nih.

bg said...

cepatnya masa berlalu...

dah yg keempat..hmmmm

aD said...

kawan, aii tak ready laa.. aii dah terbiasa single-mingle nih.

bg, No.4 stands for April. the person born in April. not because "he's" my fourth lover or sumthing.

bg said...

bertuah akhirnya mmbr baik mendapat tempat di hati

aD said...

bg, jgn serkap jarang.
suka & cinta tu berbeza maknyanya.
ada orang:
suka je tapi tak cinta
cinta bagai nak rak pun tak guna kalau tak mampu buat apa-apa
tak gitu?

bg said...

x tau...
nampak gaya camtulah kot

bg said...

tiada paksaan dlm cinta

aD said...

=)

bg said...

i miss u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...