KENGKAWAN

Wednesday, January 03, 2007

mabuhai 2007

tak semua mender yg kita plan tu akan berjalan ikut plan. mcm rituh, plan asal nk spend the rest of my holidays kat Kedah.. tp, tak jadi atas sebab yg aku malas nk state kat sini.

so, dgn separuh hati, aku celebrate aidiladha kat mlk. boring coz hampir sumer adik-adik tader kat umah. yg ada juz dua tiga kerat je. tu pun bukannya lekat kat umah.

mlm thn baru, keluar dgn nazry. lepak + borak. he's getting marry soon. kalau tak silap, bulan ogos nih jadi tarikh keramat utk dia & lynn.. *congrats*.. dlm borak tu, sempat gak kami bincang psl biznes - projek 2007.. semoga semuanya berjalan lancar.. *amin*..

2007..

H smsed, tanya, apa azam aku tahun baru nih. aku replied, "majukan diri.. kuatkan hati".. hm, ada byk yg tersirat kat situ. terpulang pada dia nk interprete camner.

tahun nih, aku nak focus lebih pada family. sejak adik-adik stay kat kl nih, tanggungjawab aku jadi semakin besar. mana nak jaga kebajikan derang.. makan minum.. yuran universiti.. insyaAllah, walau sesukar mana pun, aku akan laksanakan amanah nih dgn sebaiknya.. aku percaya rezeki Tuhan ada di mana-mana.

hm, basically tu je lah nazam tahun baru.. tader apa utk diri sendiri.

oh yer, tahun nih umur aku 28.. semakin tua. dan tahun nih jugak.. masih tak ada 'cinta'..


p/s: hepi 28th birthday to my beloved friend/brother/biznes partner.. Nazry. semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur & ceria selalu disamping bakal isteri tercinta!!

2 comments:

bg said...

Wish u luck - Bisnes -Projek 2007

OutDoor frEak said...

bg,
thanks.. *hugs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...