KENGKAWAN

Tuesday, April 03, 2007

rezeki yg belum pasti III

semlm, gi interview. aku bajet at least 3 org yg akan interview aku nnt. skali sorang je daa. lelaki - chinese.

aku sampai 5 minit awal. sementara nk tunggu director nih sampai, derang suruh aku duduk kat dlm satu bilik nih. siap hidang air lagi. few minutes pastu, baru interview start.

so far, aku puas hati lah. buleh la aku amik dat guy bekerja ngan kompeni aku. eh silap. dia ke aku yg kena interview nih? *lawak bangang*

tapi btul la tu. aku puas hati dgn setiap jawapan yg aku bagi. sama ada berjaya atau tak, tawakkal je lah. kalau Tuhan takdirkan rezeki tu untuk aku, adalah.. kalau tak.. takdelah.

camnerpun, kata dat chinese guy, still ada satu lagi interview yg aku kena attend kalau terpilih. hm..

last saturday, aku spent time mengecat. tak hehabis dgn mengecatnya. ada lagi few part dlm umah Chua & Fuzzy yg belum bercat. tapi by time aku tulih nih dah siap keseluruhannya dah. lawa? buleh tahan la.. cemacam kaler ada.

ruang tamu combination warna hijau pucuk pisang & biru muda (plus border warna cream corak tapak kaki toyol - hiks). master bedroom kaler orange (cuNn giler). bilik kedua warna kuning. bilik ketiga warna light purple. dapur warna hijau petronas.. pehh berwarna-warni sungguh!

ahad plak, juz lepakking kat umah.

8 comments:

Anonymous said...

upload lah gambar dinding yg di cat tu...

-ray-

aD said...

ray, nnt aD suh derang amik gambo dinding tu. tungguuuuu.. hiks

Anonymous said...

=)i'll be waiting.

-ray-

bg said...

bilik i nak cat baru, ntah sapa nak dtg tlg

aD said...

ray, it'll take a while. taper nnt aD paksa derang send gamba secepat mungkin.

bg, u kan last semester. cat baru nk wat per? nnt u start cari keje n start sewa umah baru, aD tulung arr.

bg said...

hmmm sj je....
janji ye nak dtg?

aD said...

bg, kalau area kl, insyaAllah aD dtg (dgn syarat, kena blajer makan arr) tp kalau jejauh sampai kedah langkawi penang nunnn.. tak dapek den nak tulung.

bg said...

ala mendaki bule gi jauh2...
ni kira kerja amal la jugak ye
blanja mkn sj? bule sgt tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...