KENGKAWAN

Monday, May 21, 2007

kepada-Nya kita kembali

al- fatihah..

sedih sgt. terkejut baca paper hari nih. sorang lagi member gunung meninggal dunia. lokasi kejadian kat kawasan air terjun Gunung Nuang.

tak sangka. dari team yg aku kenal jugak. derang ada invite aku gi sana last week. tapi aku tolak bebaik sebab kawasan air terjun Nuang tu banyak pacat. lagipun, aku dah banyak kali pegi sana.

called Kabusgunung tengahari tadi. tanya cerita sebenar. kata dia, arwah Palie cuba selamatkan dua orang member yg lemas (Naza & Zack - kat paper tulis Naza & Zurek. mmg Zurek ada, tapi dia kat dalam khemah taim tu). tp, disebabkan pusaran air terlalu deras, dia tenggelam.

arwah Palie sebaya aku (28 thn).

jenazah dia selamat dikebumikan tengahari tadi. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman. kata orang mati lemas tu syahid. amin.

3 comments:

eid said...

insya allah

Anonymous said...

nak selamatkan dua org naza and zack? rasanya i terbaca dlm suratkhabar die kata hero ( i mean that person) nak selamatkan 2 wanita and bukan lelaki...hmmm

aD said...

eid, =)

anonymous, yep.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...