KENGKAWAN

Thursday, May 24, 2007

love is strawberry!

kesian Sham. cuti dia kena tarik. berbakul dia maki boss dia semlm. memula tu dia berkeras gak nak cuti. tapi, boss dia main kotor pulak. siap keluarkan surat halang dia bercuti sampai hujung bulan nih semata-mata nak suruh settlekan payrol untuk bonus. cam ampeh Honda nih kan? nama kompeni sikit punya besar. kerahan tenaga bukan main. bayar gaji seciput. jepun sungguh! kata Sham, kalau diberi pilihan antara bonus dgn bercuti, dia lebih rela bercuti. hm, sampai camtu sekali pressure adik aku nih.

so, terpaksalah kansel trip ke Ganu esok. Sham suruh tunda minggu depan. tp, tengok dulu lah camner. nak kena tukar cuti lagi. bukan cuti aku sorang.. cuti Amir, Ain and even cuti Mamoru~kun pun nak kena tukar jugak. letih arr..

adei, tensi. apa nk buat wiken nih? nak join Muz naik gunung Batu Puteh esok mcm tak sempat pulak. rushing sangat. tataw team derang dah penuh ke belum. lagipun, Mamoru~kun sure tak berapa setuju aku buat keputusan kelam kabut camnih. hm..

tadi call Mamoru~kun. dah agak dah jawapan yg dia bagi. kata dia, baik panjat gunung kat Genting nun. boleh main roller coaster lagik. tapi.. *hehe*.. lepas aku kenen-kenen dgn nada suara yg lemak merdu manis bagai, baru lah dia setuju nak pertimbangkan.. aku suka! tho dia belum bagi kata putus, still ada harapan kat situ. aishiteru lah Mamoru~kun!

*************************************

thanks a lot buat sumer member yg byk wish & bagi support utk aku & Mamoru~kun. pada yg YM, SMS, Call & tinggalkan msg kat blog nih.. time kaseh. doakan jodoh kami berkekalan.. *amin*..

7 comments:

bg said...

kiranya i x penah serkap jarang la kan?

akhirnya...

aD said...

bg, things happen so fast.

well, u should be happy for me. at least he is brave enough to offer me his future. something that u can not do.

pray for me as i always pray for u & ur fiance.

-period-

kawan lama said...

awak.. tahniah.. :) maka nya.. memang sah la..tiada jodoh antara kita.. :)

bg said...

im always pray for ur happiness... if that is ur happiness thats fine...

but trm ksh krn menyedarkan diri org bodoh mcm I...

aD said...

kawan, terima kasih. aD doakan jodoh awk cepat sampai! =)

bg, ingat tak pesan Yuveelai? buang perangai 'buaya' tu. take care.

kawan lama said...

awk tau ke siapa sy..? :o) walau apa pun, saya doakan awk happy.. boleh x if sy nk ckp.. "takkan berhenti berharap".. tk cr awk..

aD said...

kawan, tu lah, aD tak kenal sebenarnya.. terima kasih atas perhatian. rasa mcm bertuah sgt. tp.. jgn tunggu aD.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...