KENGKAWAN

Monday, June 25, 2007

my tuxedo-man


hampir seminggu tak jumpa Mamoru. dia bz. aku pun sama - bz dgn keje & adik-adik. kesian dia, bila dapat peluang jumpa, dia pulak demam tiba-tiba. demam terkejut kut.

menyesal pulak aku ikut ckp dia pegi tgk movie mlm tadi. aircond kat cine tu mcm peti ais. beria dia nak spend masa dgn aku.. hm, cara dia ckp mcm esok tu dh tak ada. byk kali dia ckp rindu. suarakan nak cecepat pinang aku. cute lah.

hari ni dia setuju ambil MC. tu pun sempat luangkan masa attend meeting kat opis pagi tadi.. *sigh*

Mamoru~kun.. semoga cepat sembuh! the world I need you.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...