KENGKAWAN

Tuesday, July 17, 2007

i'm 28 today

*me at puncak Gunung Tok Nenek (Table & Chair) paras ketinggian 6,248 ft*

dalam usia yg semakin meningkat nih takde apa yg aku harap selain kehidupan yg diredhai-Nya. kalau ditanya apa yg aku nak sempena hari nih, ada banyakkk sebenarnya.. to name a few aku nak:

adik-adik aku berjaya dalam hidup
bapak bahagia sentiasa
jodoh aku & Mamoru di panjangkan
serta pergaulan aku dgn semua sentiasa dalam batas-batas yg ditetapkan agama

170779 - 170707

7 comments:

eid said...

happy birthday aD,
semoga sume yg di hajatkan menjadi kenyataan...
aaminnnn

lily lotus said...

tadi nak issue PO. tengok date hari ni. teringat b'day aD!

hepi b'day aD! selamat panjang umur, murah rezeki dan gembira selalu. amiiinnnn...

dian said...

selamat hari lahir !!
yahu...
nak hadiah apa ni?

aD said...

eid, thanks a lot. minta maaf ek, aD mmg jarang online YM. lelebih lagi dua tiga bulan kebelakangan nih.. insyaAllah :)

cik lily, wahh tak sangka. time kaseh sesangat. kalau terjumpa kat memana nnt aD blanjer nan cheese tropica.. hik.

dian, aD nakk.. hmm.. nak persahabatan kita sumer kekal sampai bila-bila ;)

dian said...

wes kalau gtu la kekdahnya, uols la belanja ai. hehehehehe

aD said...

dian, jom kita pi pengkalan balak! =)

ray said...

selamat ulang tahun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...