KENGKAWAN

Monday, July 09, 2007

we love you!

hari nih genap seminggu H kena tahan wad. still takde perubahan. nak bercakap pun payah. sedih la. malam tadi H kena masuk darah lagi. doc siap suruh puasa lagi sebab pagi nih nak masukkan haper mender ntah dalam perut dia. nak scan bagai. ngilu pulak aku dengar. harap tak ada apa yg serious.

semlm bawak laptop gi HUKM. pasang movie suruh H tengok. tu pun tak lama. dia cepat penat. jangankan nak bercakap. nak senyum pun payah. kesian H.. lepas satu.. satu. harap dia tabah. semua nih dugaan. ada hikmah disebaliknya.

insyaAllah lepas habis sumer medical procedure kat sini, H nak mintak transfer ke Hospital Ipoh. dekat sikit dgn rumah parents dia. and thats mean dia akan balik kampung for good. no more KL life. bagus lah. aku sendiri dah muak dengar org permainkan life dia. tak sabar tunggu dia sembuh. tak sabar nak tengok H yg dulu.. yg sentiasa bersemangat & ceria!

aku akan sentiasa doakan kebahagian dia!

2 comments:

dian said...

semoga H tu cepat sembuh,amin.

aD said...

insyaAllah, sama-sama lah kita berdoa. thanks Dian =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...