KENGKAWAN

Monday, September 10, 2007

my engagement photos

Kek pertunangan dari Mamoru~kun (gambar kek dari aku takde dlm simpanan *sob)
Nampak tak cincin tu? Tak nampak? Ok, kita close up - tgk bawah nih
Cincin bertunang & cincin merisik

Cincin merisik disarungkan oleh Mak Uda (mak saudara Mamoru~kun)

Cincin pertunangan disarungkan oleh nenek kesayangan Mamoru~kun
Bersama nenek & hantaran dari kedua belah pihak

7 hantaran berbalas 9 (gold from them, green + white from me)
Sebahagian dari rombongan meminang pihak lelaki
Proses berbalas pantun.. *hik*.. No lah, proses pertunangan
Sebahagian tetamu yg hadir

p/s: Ramai sangat duk bertanya tentang gambar. Sampai ada yg speku bebukan. Korang nih tak baik arr. Nahh amik nihh.. tgk arr pepuas.

6 comments:

Anonymous said...

Apesal nampak mcm Noraniza Idris? Hi hi congrats aD. Dah one step closer to becoming isteri org dah kan...

aD said...

Anony, ntah lah. Blame it to the mak andam hahaha. Thanks ey :)

Anonymous said...

Betulla.. noraniza idris muker dier macam awak.... nape erk... ker bang andam tu memang minat gilerkat penyanyi tu.. pepun... comei...

aD said...

Anony, isk kamu nih.. i'll take dat as compliment lah ek. Tak dapat muka Siti muka kak Noraniza pun jadik lah.. hehe.

Anonymous said...

Simbolik sangat tempat cincin tu... lawa, tu yang paling comel rasernyer.Apa pendapat awak.

aD said...

Anony, part lawa tu aD setuju tp, tang simbolik tu aD tak reti nak interprete :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...