KENGKAWAN

Wednesday, December 26, 2007

Mana cheq pegi?

Dua minggu aku tak hapdet blog kan. Nak cerita mana aku pegi & apa aku buat, kang panjang sangat pulak entrynya. Aku jot down point penting aje lah..

15 / 12 Aku start sakit tekak
16 / 12 Aku pegi Hospital Alor Gajah sebab asthma.. tataw camne doc ckp asthma aku teruk so kena angkut naik ambulan gi Hospital Melaka.. nenonenonenoneno.. tapi aku force doc tu lepaskan aku balik.. seriau kena injek sana sini.. uuuu cakit.
17 / 12 Aku kat KL - cuti sakit lepak umah
18 / 12 Masih cuti sakit
19 / 12 Aku balik Melaka.. bapak gerem suruh aku habiskan cuti kat kampung
20 / 12 Raya Haji.. demam lagi
21 / 12 Kenduri arwah Mak Aunt Shi kat AG
22 / 12 Demam dah kebah tapi bapak tak bagi balik KL lagi.. risau sangat dia kat aku nih
23 / 12 Balik KL.. yeaa aku bebas dari cengkaman bapak yg asyik paksa makan ubat.. uwek..
24 / 12 Keje tapi belum tengahari aku dah blah dari opis.. pegi buat treatment rambut.. hehe
25 / 12 Pegi tempah baju nikah (lagi 10 hari siapp).. pastu gi beraya kat kampung Mamoru

Tu je.. ada banyak mender nak hapdet nih tapi nanti jap.. karang sambung balik. Oh, btw dah tengok kad jemputan kahwin aku? Sila refer entry kat bawah nih.. hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...