KENGKAWAN

Wednesday, January 09, 2008

Maal Hijrah 1429

Esok cuti lagi.. sempena Tahun Baru Islam. Selamat menyambut awal Muharam, kengkawan semua.

Planning untuk esok.. banyakkkk.. mostly shopping, shopping anddd more shoppingggg.. hahaha. Bila lagi nak merasa buang duit bebanyak kat shopping kompleks kan? Tetaim nak kahwin nih laa masanya. Merasa!

Ekceli takde la nak beli banyak pun. Semua bebarang untuk hantaran dah siap. Cuma tinggal nak beli bunga pahar lagi 100pcs dan souvenir untuk tetamu je lah. Ingat tak rituh aku ada mentioned tanak beli apa-apa untuk souvenir. Tapi, since satu office Mamoru dah confirm nak datang ke Melaka masa wedding nanti, aku terus tukar fikiran untuk beli mender alah tu. Boleh gak diberi pada derang untuk kenang-kenangan.

Sebenarnya ada banyakk lagi cerita yg aku nak tulis kat sini.. tapi cuba korang tengok counting board kat bawah nih.. akak kecut perottt.. sampai jari akak sejuk beku tak boleh menaip.. brr trrr trrr...

When is my wedding

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...