KENGKAWAN

Friday, May 16, 2008

Virtual Makeover

Aku baca blog kak Apple pasal virtual makeover kat www.taaz.com.. Pastu aku try mekap kan gambau aku. Wallaweii.. cam gayat sekejap. Macam real ok. Boleh mekap muka sendiri pakai komputer je. Cemacan product yg aku guna.. ada MAC, Loreal, etc. Wah.. pandai betul orang yg cipta mender alah tu kan. Terasa diri nih jauh ketingagalan..

Ok, tanpa membuang masa, jom kita layan gambau yg aku dah tacap kat bawah nih.


Nih gambau original.. gambar aku tanpa sebarang mekap.


Hahh.. nih pulak selepas aku tepekkan foundation, concealer, blusher, lipstik, maskara, eyeshadow & contact lens.. Macam REAL kan???


Nih pulak, lepas aku tambah rambut pelesu. Fuhh.. mula lah aku verangan jadik artis nih.. huhuhu


Opss.. dah jadi rupa Anita Sarawak laaa pulakkk.. Ohh yg nih bukan aku yg tacap oke.. Nih hasil kerja Mamoru.. Yerrr jangan tak caya. Dia pun sibukkkkk nak menyelit mekapkan aku sama hehehe.. Boleh tahan gak ek hasil keje dia. Ada bakat jadi mekap artis suami aku nih.. huhuhuhu

Bagi korang yg tak reti mekap secara live.. boleh lah belajar mekap diri sendiri kat sini dulu.. Konpem terus pandai pasnih.. hehe

2 comments:

Jie said...

wahhhh..suke nengok bulu mate..kehkeh..bape kilo?

aD said...

kak jie.. ada la pat kati.. hehe. panjang 2 setengah inci..kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...