KENGKAWAN

Wednesday, June 11, 2008

Peta xpdc Mulu & Api

Peta nih Mamoru dapat dari mulupark.com. Bagus jugak ada peta nih. Nak harapkan info dari orang kat Mulu Park memang susah sangat nak dapat. Seriyes cakap lah, untuk trip camnih kita kena byk buat research sendiri. Kalau tak, konpem ada yg terlebih bajet (dari segi masa & expenses)

Aku bubuh peta nih kat sini untuk kita share sesama laa ek. At least boleh dijadikan panduan untuk mereka yg ada planning ke sana nanti. Yelah sedikit sebanyak, peta nih boleh gak bagi gambaran tentang trek, waterpoint, etc.

Jom layan peta nih sesama..




Nih plak peta yg Mamoru dah edit.Line merah tu laluan trek yg akan kami guna untuk ke gunung Mulu & gunung Api. Tanda 'star' tu plak, kemsait tempat kami dijangka bermalam nanti (untuk detail day to day schedule, korang rujuk je lah kat entry yg aku tulis semlm)

InsyaAllah.. kami boleh buat.. doakan misi kami untuk menakluk dua gunung kat Sarawak nih selamat & berjaya yer kengkawan semua.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...