KENGKAWAN

Friday, September 05, 2008

Esok ada exam :(

Ohh peperiksaan... *sila sebut ala-ala Rosyam Nor dalam cerita Gila-Gila Remaja*

Tskk.. tak suka ok. Teringat masa aku amik degree dulu. Minggu exam adalah minggu yg paling menyiksakan. Macam mana aku boleh lupa perasaan ngeri, berdebar-debar, stress setiap kali exam tiba?

Esok aku ada mid sem exam untuk subjek Financial & Managerial Accounting. Masa kekecik dulu aku tak suka belajar akaun. Tapi, tu lah.. siapa suruh amik course nih kan, dah tentu lah akaun jadi core subjek. Suka atau tak, sila tolak tepi.. hadapi dgn senyuman je lah.

Kengkawan, sila doakan supaya hati aku tenang & otak aku boleh berfungsi dgn bijakkk & bergeliga sekali untuk exam esok! Banyak tau markah untuk exam kali nih - 20%!!!

Ohh.. nak kutuk sikit. Jangan risau, kutukan nih tak mengurangkan pahala puasa. Kutukan nih adalah berkisar terhadap exam aku esok.. Korang nak tau, exam aku jatuh pada pukul 3.00-4.30 petang esok. Gila kan? Dah la esok turn kami balik kampung Melaka. Pukul berapa nak gerakk balik? Konpem sampai Melaka dekat nak berbuka.. tskk.. mencik! Tak dapat nak bermesra dgn bapak lelama kat kampung.. tsskkk.

8 comments:

atune® said...

gud luck eh....
susah tuh exam...xdaye ler nk amek test² nih lagik...

nice blog u hv...

~eiyra~ said...

akekeke.. kelakar pulak bila ingat dialog tu.. anyway good luck ya..

sukiminna said...

gudluck for ur exam tomoro!ganbate!

womeNofEarth76 said...

Goodluck for the xam yek aD...herm..hai manalah agaknyer kertas tisu boston tur ek..lama dah gak owg jb nih nunggu address dah email dah tp tak gak berkunjung tiba...nedihnyer :`(

aD said...

atune, thanks for your visit ey! dtg la lagi :)

eyra, tima kaseh.. nih mesti peminat cerita tu jugak kan?

sukiminna.. hait! tenkiu :)

cik Ina, hehehe.. aD belum kesempatan nak gi pejabat pos. InsyaAllah, petang nih aD ngantor.. sekali ngan kad raya :)

womeNofEarth76 said...

Salam..aD..alah xperlah xkritikalpun sajer jek coz tak dek respondpun emailkan ingat akak aD xdpt email akak tur hehe...xper no rush k..n thnaks.

aD said...

Kak Ina, tunggu kad aD nahh.. err, kalau rajin balas lah kad raya aD ek.. taun nih belum ada yg htr kad raya lagi :(

womeNofEarth76 said...

aloh aloh ciannyer adik akok xdpt kad raya lagi ek..kk..nanti kak balas kad raya aD ek..nih ngah gigih nunggu kad aD nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...