KENGKAWAN

Friday, January 30, 2009

Bakal menantu ayah

Saja nak masukkan entry nih.. sesi bergotong-royong bersama bakal menantu baru ayah.. hihi. Nih gambar masa bersihkan rumah nenek kat Alor Gajah.


Ini menantu lama.. hihi - my Mamoru tengah sibuk show off depan ayah - konon dia pun terer guna mesin nih.. hahaha (memang terer pun)


Tu dia, nampak tak bakal menantu baru ayah tu (baju biru cerah).. opss.. nampak montot je pulak *ampungggg incik Wan*


Gambar dia lagi.. nampak sipi-sipi je. Jadi laaa.. nanti aku close up gambar derang bertunang Ahad nih.

1 comment:

rynn2506 said...

wah...aD, bkn main susah kite nak g komen awak...internet ni pe masalah tah....dpt bc sume n3 tp x dpt komen..huhu..sedey....

amboi bkn main lg bakal menantu bapa awak tu tunjuk rajin...mentang2 nak tunang dah..hehehe...

erm...nak bgtau ni anda di tag di umah kite...sila amik tag tu ye...macihhh...

http://www.rynn2506.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...