KENGKAWAN

Monday, March 16, 2009

Nombor lawa

Takde apa sebenarnya. Cuma nak jot down nombor-nombor istimewa nih:

Hari nih usia perkahwinan aku telah mencecah 1 tahun, 1 bulan, 1 minggu dan 1 hari. Tu diaaaaa.. 1111.. gitu.

Dan bermula hari nih jugak, aku cuma tinggal 88 hari sahaja lagi untuk aku & Mamoru berjumpa dengan baby kami dalam perut nih!

Dah.. dah.. itu je. Jangan ada yang amik buat no. ekor pulak. Dosa ok! Aku just suka tengok nombor nih je sebab macam cantik pulak. Takde makna tersurat mahupun tersirat dalam nombor di atas, tahu?!

3 comments:

biqque said...

awal2 tadi masa blog u i dah pasan kat metering atas tu...hehe...best kan?

Elyn said...

hih haah cun nombor ni!!!

aD said...

biqque: tu la.. mcm sesuatuh gituuu

elyn: kannn? hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...