KENGKAWAN

Monday, April 20, 2009

Jenjalan sambil shopping

PSabtu aritu memang sakan berjalan. Keluar rumah pukul lapan, tengah malam baru balik. Dari rumah ke;
  • KL Sentral - hantar Chua naik ketapi balik kampung
  • pastu pegi area Bukit Bintang - shopping bebarang yang aku idamkan *tenkiu Mamoru*
  • pastu gi Klang pulak - cari barang Mamoru (tapi tak jumpa)
  • pastu, pegi The Curve - amik barang (1) yang aku order online
  • on the way nak balik kami singgah Mid Valley - tengok cerita Pantas & Garang (Fast & Furious) sementara nak tunggu barang (2) yang aku order secara online jugak.. hihihi
  • malam pulak, pegi Kg Baru - amik laptop Abg Adib (dia minta tolong Mamoru repair)

Fuhh.. sangat tak sedar diri berjalan dalam keadaan sarat cenggini ok!



Nih gambar masa kat Mid Valley - tengah soru gegamai :)




Masa khusyuk tengok fashion show kat Mid Valley - sampai terduduk youu.




Me & adik no.4




Mamor tengah leka amik gambar model atas stage.

4 comments:

Dee said...

wah..seronoknyer aD..penuh ngan aktiviti..sedap x mkn kt portugese grill tu..mesti sedapkan..my feveret tuh...

atty's said...

amboi ad,..sakan jalan..kalo ad larat , mmg elok sgt berjalan2 nie.

MushroomCute said...

Sarat ker? Tak nampak pun..Cam anak dara lagilah...Patutlah aktif lagi...

Rantong said...

Salam ziarah.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...