KENGKAWAN

Tuesday, May 26, 2009

Make Over II

Nih antara keje aku taim boring-boring duduk rumah. Me-make-over-kan muka sesiapa sahaja yang sudi menadahkan muka (selalunya adik no.6 jadi mangsa).

Layan kan je lah hasil make-up aku nih. At least bila buat sesuatu yang aku suka, boleh elak dari terus berfikir pasal "bila nak bersalin"? Kan?




(Gambar sebelum make over) Seperti biasa, model kali nih adik no. 6. Pasnih aku try cari muka lain pulak ek. Kut kalau korang nak rasa muka di make-up kan secara free (tak kira untuk apa-apa occasion), sudikan lah panggil aku ek. Tapi lepas aku habis pantang laa.




(Gambar selepas makae over) Amacam, ok tak? Aku guna warna natural je.




Yep, aku guna bulu mata palsu.. untuk mata yang lebih mengancam.. hihi.




Tapi walaupun pakai bulu mata palsu, tak nampak ketara sangat kan? Nampak macam natural je kan? kan?




Ada perubahan tak gambar sebelum dan selepas?




Ok, next.. muka siapa pulak ek yang sudi di make-over kan oleh aku? Hihihihi

14 comments:

Elyn said...

saya nak saya nk heheheh....

mEiZ AraNda said...

da macam kembar kak ad da make up macam tu...;)

sangat cantik ok...;p

mEiZ AraNda said...

da macam kembar kak ad da make up macam tu...;)

sangat cantik ok...;p

arnirina said...

meh la dtg jb tlg mekap kan. hehee

chik star said...

salammm...
:)

terer la akk makeup.
cm pro.
klo dekt bole gk tadah2 muke.
hihi.

Dee said...

cantik..pandai aD mekapkan..tp rambut tu kena blaja lg kot..hehehe..

biqque said...

u mekapkan i bleh takkkkk??? tension la tgk, cantik ar u mekap adik u n ur self...sebab kelopak mata korang besar, so cantik bila dimekap.

i suka bulu mata pelesu, tapi masih tak reti pakai! bluekkk! geram!

CuppyCakeMommy said...

pandai u make up..u guna bulu mata palsu brand apa?i mesti kalau pakai mesti nampak fake sgt2..anyway jgn tensi2 sgt k..i dah 40week pun still lom bersalin lagi..sign apa pun takde lagi..mmg skang fragile sket..sket je nak nangis..so lets pray both of us dapat bersalin dgn selamat..

miEz haNeM said...

pandainye dia make over:)
teringin laa :)
huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, ingatkan ko tadi Ad..sefesyen jer muka :D

princessjersidd said...

nk juga...sudi ker??free ker??

GreenJade said...

aku nakkk aku nakk kekeke :p

vahhh santeknye..elegen gitew ;)

J | I | M | I | E said...

cantiklah....bleh saya blajar ngam awk

Ein said...

i like the eye make up!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...