KENGKAWAN

Wednesday, August 05, 2009

Eyeshadow lagi

Aku tak sabar tunggu set berus makeup yang aku order dari Kryolan. Sangat tak sabar ok. Tak sabar nak kembali aktif mekap-mekap kan muka orang.. haha.. *Oh, adik perempuan no.6 suruh aku make up kan dia masa hari pernikahan dia nanti.. *eksaited*.. Tak sabar nak transform muka my ugly duckling sister menjadi princess Cinderella.. haha (matilah kena hempuk dengan adik aku)




Takde special occasion pun. Saja memain make up sementara tunggu Mamoru balik rumah (kes boring takde keje nak dibuat masa Ariff tidur.. hik)




Aku guna eyeshadow dari Loreal je.




Nampak natural dari jauh.

4 comments:

Elyn said...

hehhe dh mule dah......... ni yg seronok nk tgk ni hihih

kecikcomei said...

ooooOOO...memang nak kne humban dari tingkat 3 nih..siap kau!! ugly ko kate aku??

aD said...

elyn: hihi.. dah lepas hazab pantang katakan...

ain: eh, mukan metui ke? hihihih

Honeydy Love said...

mcm mane nak contact for da make-up service?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...