KENGKAWAN

Wednesday, August 26, 2009

Pakai baju pregnant

Semalam aku saja try test pakai baju masa pregnant dulu. Ye lah, macam sayang je kalau simpan lelama tak berpakai. Lagipun, aku rasa macam sesuai je pakai even tak pregnant :)




Gambar aku pakai baju ni masa pregnant.




Nih gambar semalam.. ada banyak beza tak? hihihihi (fefeeling model la nih cewahh)


Selingan:



Nih gambar lauk berbuka semalam. Aku masak lauk asam pedas dengan goreng ikan bawal kecik. Lauk yang lain tu (termasuk ikan bakar cicah air asam) adik lelaki no.3 & wife dia yang bawak ke rumah aku - berbuka secara berjemaah semalam. Oh, kami berbuka pukul 8.00 lebih - kes gas habis masa tengah memasak - haru betul (tapi tain azan tu jamah lah jugak kurma sebijik)




Sahur tadi pulak, aku dengan rajinnya buat char kuey teow.. *wink wink*.. Sekejap je aku masak. Just amik masa 15 minit untuk siapkan hidangan untuk 2 orang.. fuhh terer aku (puji diri sendiri haha).

5 comments:

biqque said...

wahhhhhhhhhh mewahnye makanannnnnn! sedap2!

Ely Hasrul said...

lapo terus cis

Elyn said...

hiks i pun bj time preg still pakai sebab mostly bj i pakai time preg ekceli bkn tuk maternity hihihih.... so x rugi kan??

Chooyaya! said...

ad, ni dah kira penderaan mental ni.. asam pedas tu.. arghhhhhhh!!!

WaN dAn TiE said...

ad
huhu mmg dah slim
balik..
but t miss saat baby in my tummy..
gerak2 gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...